Social Icons

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Νέες ιδέες και σχέδια, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας. Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει μεγάλη έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε πως τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας με ουσιαστικές συζητήσεις. Φροντίστε να περιορίσετε την παρορμητικότητα, μια που δεν μπορεί να συνυπάρξει με την επιφυλακτικότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάλλον τον τελευταίο καιρό τρέχετε χωρίς στόχο και χωρίς προορισμό. Απομονωθείτε για λίγο, αν σας έχουν κουράσει τα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

ΛΕΩΝ: Η πραγματικότητα ότι και να κάνετε δεν αλλάζει, γι’ αυτό πρέπει να την παραδεχθείτε. Μια κοινωνική πρόκλησης θα σας βοηθήσει να δείτε τις καινούριες προδιαγραφές που δημιουργούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μικρές παρεμβάσεις στο σπίτι σας για να αλλάξετε διακόσμηση. Πολεμήστε το άγχος και το φόβο για να έχετε προκλήσεις σε συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξης τις σκέψεις σας. Επωφεληθείτε οικονομικά από ένα ακίνητο και φροντίστε να έχετε ρυθμίσει οφειλές ή υποχρεώσεις κυρίως με το δημόσιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν ευχάριστες ακόμα περισσότερες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Απρόσμενα έσοδα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα πραγματοποιώντας πολλά από τα όνειρά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να προκληθεί κάποιος ανταγωνισμός με τους άλλους, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι, μέχρι να δείτε τι σας συμφέρει, αφού θα υπάρξουν λύσεις ικανοποιητικές, ακόμα και στα πιο δύσκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε αν δε σταματήσετε να εξαντλείται τα περιθώρια.


ΙΧΘΥΣ: Συγκεντρωθείτε και με προσοχή εκθέστε τις θέσεις και τις απόψεις σας, ώστε να μη χάσετε πραγματικές συμπάθειες ή βοήθεια από κάποια άτομα.