Social Icons

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Θα προκληθεί μια κάποια νευρικότητα, γι’ αυτό θα πρέπει να μη βιάζεστε να πείτε ή να κάνετε πράγματα. Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υπάρξουν και απρόοπτα που θα σας αιφνιδιάσουν, αλλά θα είναι κατά κανόνα ευχάριστα και θα αφορούν κυρίως το συναισθηματικό σας τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας είναι αρκετά δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε.

ΛΕΩΝ: Αναστάτωση θα υπάρξει στις φιλικές σχέσεις αν βιαστείτε να πάρετε θέσεις πριν ολοκληρώσουν την άποψή τους, γιατί έχετε το ιδίωμα να θυμώνετε για λάθη και παρατυπίες άλλων σε τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε πολλά και δε θα κινδυνέψουν οι φιλίες σας. Ίσως διακόψετε κάποια επαγγελματική σχέση, καθώς θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία σε βάρος σας.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να διατηρήσετε την ψυχική σας ισορροπία, γιατί βρίσκεστε σε μια περίοδο που έχετε ανάγκη από επικοινωνία και να διαμορφώστε το κλίμα υπέρ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα διλήμματα που θα έχετε αυτό το μήνα θα είναι αρκετά για να πάρετε επιτέλους κάποιες αποφάσεις για τη συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίζει να σας γίνεται ξεκάθαρο πως χρειάζεται να καταλήξετε σε μια πιο προσγειωμένη και σταθερή σχέση που ίσως και να υπάρχει δίπλα σας αλλά δεν έχετε δώσει την πρέπουσα σημασία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καινούρια άτομα που θα μπουν στη ζωή σας  θα σας βοηθήσουν να απαλλαχθείτε από συναισθηματικές αντιστάσεις, συνήθειες που σας εγκλωβίζουν και θα σας προσφέρουν ψυχική ανανέωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κινηθείτε δραστήρια, δυναμικά και συναναστραφείτε με περισσότερους ανθρώπους που θα επιβεβαιώσουν την ερωτική σας φύση.


ΙΧΘΥΣ: Δε θα λείψουν άτομα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν στη ζωή σας, βάζοντας σας στον πειρασμό να νοσταλγήσετε τις στιγμές που υπήρξαν μεταξύ σας.