Social Icons

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Κυριακή 29/10 έως 4/11/17

ΚΡΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια σειρά συζητήσεων και επαφών στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας κάνουν λίγο να μελαγχολείτε και να πιέζεστε. Όμως, μέσα από αυτές θα δείτε σημαντική άνοδο στον οικονομικό σας τομέα, καθώς θα αυξηθούν οι συναλλαγές σας προσφέροντάς σας μεγάλα κέρδη. Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί σίγουρα η πτώση των εσόδων σας, δεν είναι κάτι που το θέλετε ειδικά τώρα που βρίσκεται σε άνθηση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 4 στο ζώδιό σας, αυτό που μετράει περισσότερο είναι τι θα κάνετε εσείς και τι θα αποφύγετε, προκειμένου να μην επαναλάβετε στις σχέσεις σας λάθη του παρελθόντος, καθώς έχετε την τάση να ενθουσιάζεστε πολύ γρήγορα και να αφήνετε στους άλλους τα περιθώρια να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Όμως, είναι άδικο να το κάνετε αυτό στον εαυτό σας γιατί το αποτέλεσμα είναι οι άλλοι να περνούν καλά και εσείς να είστε οι χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν μια εργασιακή και επαγγελματική ανάπτυξη. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και η τύχη είναι με το μέρος σας για να τα καταφέρετε. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να τα αλλάξετε και να γίνουν τα πάντα πιο ενδιαφέροντα. Απαλλαγείτε από σταθερές συνήθειες που δύσκολα αποχωρίζεται κανείς και κάνετε την υπέρβασή σας, για να πετύχετε την αποκόλληση από πράγματα που σας ταλαιπωρούν αλλά και την επίτευξη αυτών που επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επωφεληθείτε από τη δύναμη και την αποφασιστικότητα  που σας διακατέχει  στις συζητήσεις και τις συναντήσεις σας. Βρείτε τον πραγματικό σας στόχο και καλυτερέψτε την επικοινωνία σας, ώστε να βρεθείτε πιο κοντά στους φίλους, στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με σωστούς χειρισμούς θα έχετε σημαντικές απολαβές και ηρεμία στον οικονομικό σας τομέα. Θα εντείνει η καθημερινή σας ζωή σε σημείο που αρκετές φορές θα σκεφτείτε αν θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ: Μπορεί τα διλήμματά σας να είναι πολλά, αλλά το ίδιο έντονη θα είναι και η ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε κάποιες αλλαγές που θα σας οδηγήσουν στο καλύτερο αποτέλεσμα. Πάρτε αποφάσεις που θα εξομαλύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας. Ασχοληθείτε εντατικότερα με τον οικονομικό σας τομέα και σας φανερώνει το παρασκήνιο που υπάρχει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεπεράστε αυτήν σας την κακή συνήθεια και μάθε να αρκείστε σε καλές σχέσεις ή φιλίες που έχουν δοκιμαστεί αρκετές φορές, γιατί ο κοινωνικός σας κύκλος δε θα ανοίξει με άτομα που μπορούν να ποδοπατούν τα πάντα χωρίς τύψεις. Βέβαια, για τις καταστάσεις που περνάτε δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Στην τροπή που πήραν ίσως να έφταιγε και ο τρόπος σκέψης σας. Οπότε ξεκινήστε επανεξετάζοντας πρώτα τη δική σας συμπεριφορά και μετά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

ΖΥΓΟΣ: Η διάθεση σας θα είναι τέλεια, εφόσον φροντίσετε ψυχικά να νιώθετε γεμάτοι. Η ενέργεια που θα σας πλημμυρίζει θα σας ωθήσει να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε είτε με τους φίλους, είτε με το σύντροφό σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σας, αλλά και να απολαύσετε ότι έχετε στερηθεί εδώ και πολύ καιρό. Πάνω στη χαρά σας να αποφύγετε να πέσετε σε καταχρήσεις και υπερβολές που θα σας κουράσουν και θα ρίξουν τις άμυνες του οργανισμούς σας απειλώντας την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 4 στον Ταύρο, δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί με σωστές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν αυτά που περιμένετε και ακόμα παραπάνω. Γίνετε πιο υπεύθυνοι και μη φέρνετε σε δύσκολη θέση πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δικές σας οικονομικές υποχρεώσεις. Η δύναμη και η αντοχή σας θα αυξηθεί σημαντικά, για να είστε πιο υπεύθυνοι και πιο δυναμικοί, αρκεί να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω να παλέψετε για αυτά που σας ανήκουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι πρωτότυπο ή να αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων. Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά ή άτομα που μπερδεύονται στην προσωπική σας ζωή και σας επηρεάζουν στις απόψεις σας, ακόμα και αν είναι συγγενείς. Το ότι έχετε με κάποιους σχέσεις αίματος δε σημαίνει πως αυτοί πρέπει να αποφασίζουν και να κρίνουν τι είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί ακόμα και αν θα κάνετε λάθη, θα είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε ακόμα και αν το κάνετε εντελώς σαφές με τα λόγια, καθώς πολλές φορές όσο και αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, οι νόμοι της καρδιάς είναι πιο ισχυροί. Μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις ερωτικές προκλήσεις και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ίσως θελήσετε να ανοίξετε τις κρυφές πτυχές των συναισθημάτων σας, που σχεδόν πάντα κρατάτε κλειστές για να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευτυχώς, αυτή τη φορά φαίνεται πως δε θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας, αλλά επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να μην ξεκινάτε με την απόρριψη στο μυαλό σας. Σαφώς, τα κίνητρα που θα έχετε για να ακολουθήσετε έναν άλλο δρόμο από αυτόν που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα, θα είναι ποιοτικά και ενδιαφέροντα. Με όπλο σας την αίσθηση ελευθερίας για να αποκαλυφθείτε περισσότερο συναισθηματικά, θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα.


ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα αρχίσετε να επικοινωνείτε σε καλύτερο επίπεδο με το σύντροφό σας και θα μπορεί να διακρίνει με ευκολία σε σας πως πλέον έχετε μεγαλύτερη άνεση για να συζητήσετε κάποια θέματα μεταξύ σας, τα οποία μέχρι τώρα απέφευγε συστηματικά εξαιτίας της δικής σας άκαμπτης στάσης. Εάν κρίνετε ότι η σχέση που έχετε εκτός από σταθερή μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο συναισθηματικά επάνω της, θα βρείτε τη διάθεση να την ανανεώσετε, επινοώντας διάφορους τρόπους για να το πετύχετε.