Social Icons

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Επαναστατικές αλλαγές θα σας βγάλουν από την  ρουτίνα της καθημερινότητας. Επιτρέψτε στις ευαισθησίες σας να εκδηλωθούν και μην ξεχνιέστε στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή. Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διασκεδάστε όσο γίνεται και μην κάθεστε σπίτι να κλαίτε τη μοίρα σας. Αυξάνεται ο ερωτισμός σας και έρχονται κοντά σας νέα πρόσωπα, αλλά θα είστε αρκετά βιαστικοί και ανυπόμονοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να προχωρήσετε πρέπει πρώτα να αποδεσμευτείτε από τις εκκρεμότητες. Προσέξτε τις άσκοπες σπατάλες και να μην είστε τόσο αυστηροί και εκλεκτικοί απέναντι σε νέους συνεργάτες.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε αγορές που δεν τις έχετε πραγματική ανάγκη. Στην πορεία οι επιλογές σας θα είναι τόσες, όσες ακριβώς χρειάζεστε για να νιώσετε ευτυχισμένοι και δημιουργικά συμπληρωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ανατραπούν αρκετές από τις απόψεις σας και θα αρχίσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όσοι διαθέτετε μια άνεση από τύχη, μην κάνετε κατάχρηση αυτής της εύνοιας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να βρείτε μια μέση οδό για να κινηθείτε χωρίς βιασύνες, αφού έτσι κι αλλιώς δεν είστε υποχρεωμένοι να τα προλαβαίνετε όλα, ούτε σας εξαναγκάζουν κάποιοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινήστε να βάζετε τα πράγματα στη σωστή θέση ώστε να γίνει αποκατάσταση του χάους που είχε προκληθεί. Μην κινηθείτε παρορμητικά, αλλά ούτε και φοβισμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε προνοητικοί στις δύσκολες ώρες, συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα και διατηρήστε τις ισορροπίες, ακόμα και στις πιο ανοιχτές προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική. Μπορεί να περάσατε μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά σίγουρα είστε πιο ξεκάθαροι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίσετε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε τις επαναλήψεις και αν κάποιες υποθέσεις σας τελειώσουν, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.


ΙΧΘΥΣ: Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε, καθώς αυτές οι μέρες δεν είναι κατάλληλες για να ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας θέματα, αλλά ούτε και για να προβείτε σε ανοίγματα.