Social Icons

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Κυριακή 15 έως 21/10/17

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, γιατί πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις καταστάσεις που φέρνουν καθυστερήσεις και προχωρήστε σε νέες χειροπιαστές δομές. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δίνουν ομορφιά στις σταθερή σας σχέση και όχι σε ζητήματα που θα λυθούν μόνο μακροπρόθεσμα, γιατί όσο καλή διάθεση και αν έχετε να τα λύσετε δεν μπορείτε να πιέσετε περισσότερο το χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από τον προηγούμενο μήνα στις σχέσεις σας με τους άλλους και παράλληλα μάθετε να κρίνετε πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό σας χώρο. Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να σας μοιάζουν, γιατί εκτός του ότι αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό, κάνετε κακό και στον οργανισμό σας, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε μια τάξη στην προσωπική σας ζωή, διαφωτίστε κάποια σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντός και πάρετε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από χρόνιο άγχος και θα σας ανακουφίσουν. Προσπαθώντας να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας για να μην πέσετε στην παγίδα του καταπιεστή ή το αντίθετο, ίσως να γίνετε λίγο απόμακροι και αυτό θα δώσει περισσότερες ελευθερίες στο σύντροφό σας αλλά και στον εαυτό σας. Παίξτε το ρόλο του διαιτητή στις συναισθηματικές συγκρούσεις που θα υπάρξουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι κάθε είδους μεταξύ σας συναλλαγές θα είναι πιο ξεκάθαρες λόγω της δικής σας ανάγκης να μην υπάρχουν εκκρεμότητες ή διαφορές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις ισορροπίες που χρειάζεστε για να συνεχίσετε. Ο οικονομικός σας τομέας θα σας απασχολήσει έντονα, καθώς δε θα υπάρχει κινητικότητα στα έσοδά σας, αλλά αντίθετα θα σημειωθούν και κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συνεργασίες που περιμένατε. Να είστε υπομονετικοί στις ξαφνικές εξάρσεις των γύρω σας και μη βιάζεστε να απαντήσετε όταν ακούτε κάτι που δε σας αρέσει.

ΛΕΩΝ: Εάν καταφέρετε αν όχι να νικήσετε να περιορίσετε το ναρκισσισμό σας, θα αποκτήσετε καινούριους φίλους εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με νέες εμπειρίες που θα καλύψουν αρκετές από τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα θα πετύχετε και περισσότερη κοινωνική καταξίωση. Επιδιώξτε να φέρετε βελτίωση σε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δε θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επωφεληθείτε μέσα από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις. Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα. Αναπτύξτε όσο μπορείτε περισσότερο τις δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, γιατί δε χρειάζεται να ανακόψετε την οικονομική σας πορεία. Επειδή τη ζωή δεν τη περιγράφουμε αλλά τη ζούμε ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ότι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές.

ΖΥΓΟΣ: Σας χρειάζεται μια ουσιαστική ερωτική ανανέωση και όχι ξαναζεσταμένο φαί. Με τη Νέα Σελήνη στις 19 στο ζώδιό σας, προετοιμαστείτε ψυχικά για μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι δε θα συναντήσετε προβλήματα με το σύντροφό σας, γιατί αφού είστε ευχαριστημένοι η σχέση σας θα πηγαίνει προς το καλύτερο. Φροντίστε να την ανανεώσετε και να ξυπνήσετε τον ενθουσιασμό μεταξύ σας. Χαρείτε τη βδομάδα που έρχεται και αφήστε για αργότερα συζητήσεις που θα διογκώσουν κάποια προβλήματα και θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντοπίστε τα προφανείς λάθη από την πλευρά σας στις επιλογές σας για να σταματήσετε να ρίχνετε στο σύντροφό σας ευθύνες που σας αναλογούν και προβάλετε την ανάγκη σας να δώσετε τέλος στην επίμονη τακτική της συναισθηματικής προσκόλλησης που σας οδηγεί σε αδιέξοδα. Στις 17 που ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας, το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού σας κατεστημένου και δεν αποκλείεται τις μέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές και πέραν του πρέπει καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διαίσθησή σας δε θα είναι κακή, καθώς θα έχετε μονίμως την προδιάθεση ανανέωσης. Όμως, καλό θα ήταν να έχετε μια κάποια αυτοσυγκράτηση για να μην προκύψουν αλλοπρόσαλλες καταστάσεις ή παρασυρθείτε από επιφανειακά πράγματα. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι και είστε στην αναζήτηση συντρόφου θα έχετε αρκετές ερωτικές στιγμές, αλλά θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε κάπου. Να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας και να μην είστε καχύποπτοι εξαιτίας αυτών που ζήσατε στο παρελθόν, γιατί αν προκύψει κάτι σοβαρό, αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να έχετε καταλάβει ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά πριν αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή αν θα απαλλαγείτε από αυτήν, σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας ορισμένες συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, γιατί πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας. Άνθρωποι από το παρελθόν σας που δε θυμόσασταν καν, επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας.


ΙΧΘΥΣ: Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μια σταθερή σχέση, δεχθείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχθείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει. Ίσως πολύ γρήγορα βρείτε ένα σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του. Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα σας προκύψει χωρίς να βιαστείτε  να επενδύσετε πάνω της και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.