Social Icons

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

ΤΑΥΡΟΣ: Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ότι σας προσφέρει. Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαράξτε κοινή πορεία με το σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δε χωράει παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην εγκαταλείπετε ότι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις. Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί. Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ.

ΖΥΓΟΣ: Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση. Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε ότι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας απ’ το να απογοητεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας. Εάν μοιράσετε σωστά το χρόνο σας θα υπάρχει και περίσσευμα ανεκμετάλλευτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές. Να είστε σαφείς σε ότι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν διευκρινιστικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνετε η αιτία καθημερινών προστριβών. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.


ΙΧΘΥΣ: Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.