Social Icons

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Διερευνήστε με βασικό σας κριτήριο τη λογική τις αιτίες που σας ωθούν στο να θέλετε να αλλάξετε τρόπο ζωής, ώστε μετά να ακολουθήσετε αυτό που θέλει η καρδιά σας χωρίς να το μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διάθεση που έχετε να ξαναβρείτε τον παλιό καλό χαμένο σας εαυτό, θα σας οδηγήσει σε αναμοχλεύσεις και αναμετρήσεις με το παρελθόν, παρακινώντας σας να κάνετε συγκρίσεις με το παρόν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και εκτοξεύστε τα βέλη σας λίγο αργότερα, γιατί θα πανικοβληθείτε διαπιστώνοντας πως τα λόγια σας παρερμηνεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της δυσαρέσκειας που έχετε οικονομικά και συναισθηματικά, θα έχετε έντονα τάσεις φυγής και αμφισβήτησης όλων όσων έχετε κάνει.

ΛΕΩΝ: Είναι σκόπιμο να είστε προετοιμασμένοι, γιατί ίσως κάποιες δυσκολίες να δημιουργήσουν αποφασιστικές αλλαγές στη διαμόρφωση των πραγμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν την επαγγελματική και κοινωνική σας πρόοδο και να μην κάνετε για κανένα λόγο βιαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Οι ανησυχίες που έχετε δε σας αφήνουν να χαρείτε τα ευχάριστα και αρκετές φορές θα σας ωθήσουν να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιωθεί ένα σχέδιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να έχετε συγκεκριμένα σχέδια, πρόγραμμα και στόχους για να μπορείτε να τα κυνηγήσετε χωρίς να χάνετε το μέτρο και να δίνετε σε κάθε τομέα την προσοχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντείνετε τους ρυθμούς σας και να θυμάστε πως οι στενοί συνεργάτες και ο σύντροφός θα αποδειχθούν πολύτιμοι στην επιτυχία και την ικανοποίηση που μπορείτε να πάρετε στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει επικοινωνία και συμπαράσταση ακόμα και από εκεί που δεν το περιμένατε, γι’ αυτό αντιμετωπίστε τώρα και τα πιο δύσκολα προβλήματα και μην τα αναβάλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλαγές, καινοτομίες και σχέσεις θα προχωρούν ικανοποιητικά. Εστιάστε στα θέματα που σας απασχολούν και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλά.


ΙΧΘΥΣ: Δικαίως νιώθετε κουρασμένοι αφού δέχεστε πιέσεις από πολλές πλευρές. Αξίζει τον κόπο να οργανωθείτε σωστά και με συνέπεια, αφού υπάρχει πρόσφορο έδαφος και θα αμειφθείτε.