Social Icons

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Κυριακή 22 έως 28/10/17

ΚΡΙΟΣ: Στις 22 που ο Άρης περνάει στο Ζυγό, επικοινωνήστε με τους συνεργάτες σας και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε γιατί το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε εγκρατείς. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία, θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις. Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ότι για πολύ καιρό καθυστερούσε είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στο συναισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη.


ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Θα επηρεαστεί αρνητικά τη συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ωθώντας σας σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους. Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις. Προχωρήστε βήμα-βήμα αποφεύγοντας  να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα που έχετε με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δε φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό σας που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές. Εάν δε δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό σας χώρο. Ηρεμήστε, για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε. Χρησιμοποιήστε το διάλογο σαν την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς. Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δε θα μείνει ανεπηρέαστη. Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Σας κάνει πιο ανοικτούς και προσιτούς στους γύρω ώστε να κάνετε πιο εύκολα καινούριες γνωριμίες. Προσέξτε μόνο να μην καλομάθετε και στη συνέχεια θα χρειάζεστε μόνιμα συμπαράσταση για να λειτουργήσετε σωστά από μόνοι σας. Όσο και αν θα βρίσκονται πάντα κάποιοι δίπλα σας, επιβάλετε να κρατήσετε ένα μέτρο στην εξάρτηση και στην επιρροή που θα δεχθείτε από αυτούς.

ΛΕΩΝ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους ακόμα και αν θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια θα γίνουν αρκετά προνομιούχες, αφού θα είστε πιο συνεργάσιμοι μαζί τους. Θα γίνουν αρκετές προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να περάσετε καλά και όσο και αν μεσολαβήσουν κάποιες καταστάσεις, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να συνεννοηθείτε με άτομα που τους αρέσουν πραγματικά οι φιλίες, οι συναναστροφές και οι συνεργασίες. Δε θα σας είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, καθώς οι γύρω σας θα σας πλησιάζουν περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σας σχέσεις και καταπολεμήστε τις φοβίες σας. Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες. Επωφεληθείτε τις ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και κοινωνικό σας τομέα. Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σας σχέσεις στα εργασιακά σας ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε.

ΖΥΓΟΣ: Στις 22 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, κρατήστε τη διάθεσή σας σταθερή, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με σχετική άνεση και προπαντός να μην καταρρεύσετε. Έχετε ήδη αρχίσει να απομακρύνετε από τη ζωή σας άτομα που έχετε κατανοήσει ότι δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν εκτός από ψυχολογική «φθορά» και προσπαθείτε να εντοπίσετε με ακρίβεια τι είναι αυτό που ζητάτε σε ένα σύντροφο, ώστε η τυχόν δεσμευτικές σας αποφάσεις να είναι με περισσότερη περίσκεψη και βεβαιότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέστε νέες βάσεις και απορρίψτε ότι σας κουράζει ή σας κυνηγάει από το παρελθόν και σας αποσυντονίζει. Μην σκέφτεστε σε ότι είναι να κάνετε την κούραση ή τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο. βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ότι το καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα σε ότι θα αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική σας κατάσταση στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει. Μέσα από συνεργασίες θα σας προκύψουν κέρδη και έτσι θα αισθανθείτε ασφαλείς. Οι καταστάσεις που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στον εργασιακό σας χώρο στα τρέχοντα θέματα δε θα είναι τόσο εύκολες, αλλά αν η δουλειά δε σας έχει γίνει ρουτίνα και μπορέσετε να εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είναι κακό να είστε επιφυλακτικοί και συγκρατημένοι για να μη βγείτε ζημιωμένοι, αρκεί να μην το παρακάνετε και ξεπερνάτε τα όρια, γιατί δε χρειάζεται να σας θεωρήσουν οι άλλοι δύσκολους και κακότροπους. Βέβαια, έχετε ήδη μπει σε μια φάση της ζωής σας που έχετε αφιερωθεί περισσότερο στην επαγγελματική σας ζωή με αποτέλεσμα να μη σας φτάνει ο χρόνος για να καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Να είστε προσεκτικοί στις σπασμωδικές σας αντιδράσεις μέχρι να ξεκαθαρίσετε την τελική μορφή που θέλετε να έχει η συναισθηματική σας επιλογή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δίνοντας περισσότερο σεβασμό στον ίδιο σας τον εαυτό και για να προστατευτείτε από τις απαιτήσεις των γύρω σας, χρειάζεται να βάλετε μόνοι σας όρους και όρια στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι ευθύνες που αναλάβετε στην προσπάθειά σας να ξεκαθαρίσετε τη συναισθηματική σας ζωή, μπορεί να διαφέρουν από τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να ανταποκρίνεστε στους άλλους μέχρι τώρα, αλλά η εν μέρει συνειδητοποίηση του τρόπου που πρέπει να πορευτείτε θα σας προσφέρει ανακούφιση.


ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι φροντίστε να γίνετε πιο επιθυμητοί από το σύντροφό σας, για να μη χαλάσουν τα σχέδιά σας εξαιτίας κάποιων απρόβλεπτων παραγόντων. Όσο σκληροί και αν θέλετε να δείχνετε έχετε δώσει την καρδιά σας και από δω και πέρα χρειάζεται να δείξετε περισσότερη οργάνωση και σταθερότητα στο στόχο σας για να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά. Φροντίστε να διατηρήσετε το στυλ σας που σας κατατάσσει στους πιο γοητευτικούς και ερωτικούς συντρόφους. Λίγη ευγένεια και περισσότερος ρομαντισμός θα σας βοηθήσουν να είστε ακόμα πιο επιθυμητοί στο αγαπημένο σας πρόσωπο.