Social Icons

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Νοέμβριος...
 
Στις 3 η Αφροδίτη στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, είναι μια θετική όψη καθώς φέρνει λύσεις σε προβλήματα ή θέματα που υπάρχουν καιρό. Βελτιώνει σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές και δημιουργεί ειλικρινείς βάσεις για την πορεία.

Στις 3 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 4 στον Ταύρο, φέρνοντας δυσκολίες σε επίπεδο σχέσεων. Προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι και να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα από την πραγματική τους πλευρά και όχι παίρνοντας πρωτοβουλίες που είναι άσχετες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Καθώς μαζί με την Πανσέληνο και η Αφροδίτη από το Ζυγό κάνει αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, αυξάνονται οι εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν.

Στις 5 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 7 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και αρχίζει να αλλάζει η καθημερινότητά σας. Κρυμμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ το πάθος θα κυριαρχεί στις συναισθηματικές σας σχέσεις μειώνοντας τις αναστολές. Καθώς θα υπάρχουν ερωτικοί πειρασμοί, προσπαθήστε να φανείτε εγκρατείς και να μην κάνετε κάτι που αργότερα θα μετανιώσετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (ΤαύροςΠαρθένος, Αιγόκερος).

Στις 9 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, , αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια.

Στις 11 ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό
σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, φέρνει απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητα, αλλά και ευκαιρίες. Διαχωρίστε τι σας συμφέρει και τι όχι και πράξτε με σύνεση.

Στις 13 ο Ερμής
στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.

Στις 16 η Αφροδίτη
στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

Στις 17 ο Ερμής στον Τοξότη εξάγωνο με τον Άρη στο Ζυγό, ευνοεί νέα ξεκινήματα και αγορές μηχανημάτων. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα είστε έντονα δημιουργικοί και έτοιμοι να αντιδράσετε σε ότι προκύψει.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 18 στο Σκορπιό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε τάξη και στη συναισθηματική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος).

Στις 19 ο Άρης στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, βγάζει στην επιφάνεια ανασφάλεια, αμφιβολίες, λάθη, κτητικότητα, ζήλια και καταπίεση.

Στις 21 η Αφροδίτη
στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.

Στις 22 ο Ποσειδώνας επανέρχεται σε ορθή πορεία στους Ιχθείς, ξαναδίνοντας ώθηση στο ένστικτό σας και αφήνοντάς σας να κινηθείτε με γνώμονα τη διαίσθησή σας. Όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρχει παρασκήνιο, μπερδέματα ή δύσκολες καταστάσεις. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).

Στις 25 ο Ερμής στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Κριό, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Τολμήστε μικρές αλλαγές που δε θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.