Social Icons

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Για να κατασταλάξετε σε νέες πεποιθήσεις απαιτούνται κάποιες εμπειρίες, μια και αυτές θα διαφοροποιήσου καλύτερα και σωστότερα τους μελλοντικούς σας στόχους.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας τότε θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προόδου και θα δείτε όλα τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να κάνετε ανοίγματα αλλά μελετήστε εκ των προτέρων τα βήματά σας για να μη σας οδηγήσουν σε κακοτοπιές ή οι αλλαγές που θα κάνετε έχουν επιπτώσεις στις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μη χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν λειτουργήστε με περισσότερο νεύρο. Στα δύσκολα σημεία επιδείξτε μεγαλοψυχία και διάθεση συμβιβασμού όπου χρειάζεται.

ΛΕΩΝ: Απαιτείται να είστε προσεκτικοί στις βεβιασμένες κινήσεις για να προχωρήσουν θετικά οι υποθέσεις σας. Αυτοσυγκέντρωση, σύνεση και παρατηρητικότητα θα διαφοροποιήσουν τις στρατηγικές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην εμμένετε σε βραχυπρόθεσμους στόχους καθώς πολλοί από αυτούς εξαρτώνται από τρίτους και θα πρέπει να έχετε κάνει ήδη μια σωστή διαχείριση των υποθέσεών σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή και βαρύτητα στο πως θα συνδυάσετε την ευαισθησία με τις φιλοδοξίες σας, χωρίς να δίνετε σε όσους βρίσκονται κοντά σας δικαιώματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε θέματα γενικών προοπτικών εμφανίζονται δυνατότητες για διαφοροποιήσεις αλλά μέσα από μονοπάτια που τα χαρακτηρίζει η πρωτοτυπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ανάλαφρα κάτι που το παίρνετε πολύ στα σοβαρά. Κινηθείτε με άνεση για να ξεμπλοκάρετε από καταστάσεις που σας γυρίζουν πίσω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες σας θα είναι ανάλογες της δύναμης που θα δείξετε. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε για να πετύχετε μια γενική αναβάθμιση ζωής χωρίς βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αντιμετωπίζετε τα πράγματα με νέο πνεύμα και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούσατε να κάνετε. Διατηρήστε αυτό το στυλ και κατασταλάξτε προς τις αξίες που θέτετε.


ΙΧΘΥΣ: Για να προχωρήσετε σε αλλαγές του προσωπικούς σας χώρου πρέπει να κάνετε μια παραπάνω προσπάθεια. Βασιστείτε στο γούστο σας και μη βιαστείτε να αποφασίσετε αν δεν εξετάσετε πρώτα πολλές ιδέες.