Social Icons

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μην επιχειρήσετε αλλαγές που δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τις αντέξετε. Μετρήστε τις δυνάμεις σας και κινηθείτε αναλόγως για να αποφύγετε τις παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επιθυμία σας να επεκταθείτε θα αρχίσει να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα σας και θα νιώθετε αρκετά παραγωγικοί και μάχιμοι και ικανοί να καταφέρετε τα πάντα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην είστε ευάλωτοι και τρωτοί στα σημεία που σας ενδιαφέρουν σταθεροποιήστε τις απόψεις και τους στόχους σας. Το κάθε βήμα που κάνετε θα πρέπει να είναι προϊόν ώριμης σκέψεως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλετε να συντονιστείτε με τις απαιτήσεις των γύρω σας, όσο και αν σας φαίνονται μεγάλες, αφού έτσι κι αλλιώς αυτό το μήνα θα νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μην ανοίγεστε σε άτομα που δεν μπορούν να καταλάβουν τις ανάγκες σας. Είναι προτιμότερο μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή να κρατήσετε κλειστά τα χαρτιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί θα είναι εύκολο να παρασυρθείτε από επιφανειακές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Για να ανταποκριθείτε στα καινούρια σας καθήκοντα χρειάζεται καταμερισμός αρμοδιοτήτων. Βάλτε πρόγραμμα και κινηθείτε μεθοδικά για να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στα άτομα που συναναστρέφεστε θα παίξει ρόλο στο πόσο τελικά θα σας εμπιστευθούν για να έρθουν πιο κοντά σας. Δείξτε τους τη θερμή σας παρουσία και το γλυκό σας χαμόγελο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν εσείς οι ίδιοι δεν προσπαθήσετε να γίνετε πιο ενωτικοί και πιο συγκαταβατικοί, οι συναντήσεις και οι διεξοδικές συζητήσεις δεν μπορούν να σας εγγυηθούν ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο ρεαλιστικά κάποια θέματα για να αλλάξετε το συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα που σας οδηγεί σε αδιέξοδα και σας χαλάει τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λαμβάνετε υπόψη παράγοντες που ίσως μέχρι τώρα αγνοούσατε ή δε θέλατε να δείτε και αρχίστε να ελέγχετε τις καταστάσεις αντί να σας ελέγχουν αυτές.


ΙΧΘΥΣ: Για τις όποιες επιτυχίες σας αυτό το μήνα θα οφείλεστε αποκλειστικά εσείς και όχι οι άλλοι. Ανακτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση και αναγνωρίστε τα προσόντα σας.