Social Icons

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανεβείτε ψυχολογικά, προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με το σύντροφό σας. Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες. Επιβάλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ: Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

ΖΥΓΟΣ: Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε προφυλάξτε την υγεία σας από το έντονο στρες. Αρχίζει να ξεμπερδεύει τα πράγματα και σας αφήνει να πορευτείτε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν αρχίσετε να νιώθετε δυνατοί να τα βγάλετε πέρα, θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο και θα αυξήσετε τις πιθανότητες για να άνοδο των εσόδων σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε το μέτρο και μην παρασυρθείτε και μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το ξέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ένα απολογισμό ζωής και να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.


ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν αρκετό χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.