Social Icons

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Φροντίστε άμεσα εργασιακά θέματα που έχουν αναβληθεί εδώ και καιρό. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας και με τόλμη όλα μπορούν να επιτευχθούν.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι απαραίτητο να αναλάβετε όλες τις αγγαρείες που σας φορτώνουν. Η κριτική όσων σας περιβάλλουν, αρχίζει να σας αφορά όλο και λιγότερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δοκιμάσετε τη σχέση σας, ίσως οι συνθήκες γίνουν πιο δύσκολες απ’ ότι φαντάζεστε. Από αυτά που θα υποσχεθείτε μέχρι αυτά που θα πράξετε υπάρχει μια απόσταση.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογική σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό φροντίστε να είναι θετική. Με τις κατάλληλες διεργασίες μπορείτε να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω.
 
ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές σχεδίων θα σας μελαγχολήσουν και θα φορτίσουν το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο. Επικεντρωθείτε στο παρόν και εκμεταλλευτείτε πιο σωστά τις δυνατότητες που έχετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε σε πρακτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προκαλέστε τον εαυτό σας ερχόμενοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά σας αισθήματα.
 
ΖΥΓΟΣ: Διαμορφώστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, κάνοντας απογραφή των πράξεων σας. Η ανάγκη σας για διασυνδέσεις, δημιουργεί επαφές με ανθρώπους που θα μπορείτε να επικοινωνείτε σωστά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να αλλάζετε τον τρόπος σκέψης σας σε σχέση με αυτά που πραγματικά θέλετε. Αρκετή βοήθεια θα έχετε από τις υπάρχουσες σχέσεις σας και από πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντοπίστε αυτά που σας μπλοκάρουν και καθυστερούν τα σχέδιά σας. Ίσως διαπιστώσετε πως ορισμένες πεποιθήσεις σας, είναι ανασταλτικές για την πρόοδό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύετε σημαντικά η αισιοδοξία σας, αλλά και η αίσθηση ότι δεν είστε μόνοι σας. Ξεκινήστε την επανάστασή σας απέναντι σε ότι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς και οι άλλοι και δεχθείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί.
 
ΙΧΘΥΣ: Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια που μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους. Μην ασχοληθείτε καθόλου με ένα συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.