Social Icons

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Μην μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα, σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρο σας. Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα. Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε.
 
ΛΕΩΝ: Μη μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δε θα οδηγήσει πουθενά. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές, απαιτεί η σημερινή ημέρα από εσάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο και μην αφήσετε τους άλλους, να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δε θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι.
 
ΖΥΓΟΣ: Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε όταν βλέπετε ότι η ένταση στο χώρο είναι διάχυτη. Προτιμήστε να μείνετε με το σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια, θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη εύθραυστος.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, επιχειρήστε το, αλλά αν θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό, κάντε το αφού πρώτα έχετε υπολογίσει το πώς θα το καλύψετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναδιοργανωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, για να διορθώσετε τα τρωτά σας σημεία ή να ανακαλύψετε παρασκήνια που υπάρχουν σε βάρος σας και να τα εξαρθρώσετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δουλέψτε πάνω στις δύσκολες υποθέσεις σας και προσπαθήστε για ένα καλό τέλος, χωρίς να πιέσετε τρίτους που δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Δείτε με καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχετε στο συναισθηματικό σας τομέα και μην ακροβατείτε με ελπίδες που κατασκευάζετε, ενώ ξέρετε ότι δεν ευσταθούν.