Social Icons

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Έχετε ήδη υποστεί τις συνέπειες της αναταραχής και τώρα καλείστε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να αντικαταστήσετε οτιδήποτε χάθηκε ή διαλύθηκε.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ύστερα από μια εξυγίανση καταστάσεων αρχίστε να προχωράτε μπροστά, αφήνοντας πίσω πολλές από τις δυσκολίες. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί ο σύντροφός σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε το χρόνο και τα γεγονότα να σας οδηγήσουν να καταλάβετε τι νιώθετε πραγματικά. Μόνο αν σταματήσετε τις παρεμβολές θα κατανοήσετε τα πραγματικά κίνητρα των άλλων.

 

ΛΕΩΝ: Η σχέση σας μπορεί να κυλήσει ομαλά ακόμα και αν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αρκετές. Πίσω από κάποιες αντιδράσεις υπάρχουν πάντα λογικές εξηγήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ξεχνάτε πως δε γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο.

 

ΖΥΓΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις, αυτά που νιώθει το ταίρι σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φανείτε τρυφεροί με το σύντροφό σας περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά. Δε χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία. Διαμάχες και εκνευρισμοί που δε σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα. Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα. Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας.

 

ΙΧΘΥΣ: Βρείτε χρόνο να μείνετε μόνοι σας και να ηρεμήσετε στο δικό σας χώρο, μακριά από ότι σας αγχώνει. Υπάρχουν μερικές φορές που η ανοιχτή σύγκρουση φέρνει θετικά αποτελέσματα.