Social Icons

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και θα μπορέσετε με μεγαλύτερη ευκολία να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Πλησιάστε τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τους τις ιδέες σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξει αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή και οι αντιπαραθέσεις με το σύντροφό σας θα είναι δεδομένες, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή στα θέλω σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι έντονες αλλαγές στη διάθεσή σας δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα, που ενώ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, συχνά του δίνετε τη δεύτερη θέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη που θα νιώσετε να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, εμπλουτίζοντας τον με νέες γνωριμίες, θα αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον σας.

 

ΛΕΩΝ: Αφήνοντας τους άλλους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα, δημιουργούνται αψιμαχίες. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε σε ετοιμότητα ακόμα και αν η σημερινή μέρα φαίνεται σαν όλες τις άλλες. Εάν βρεθείτε σε μια έντονη διαμάχη συνεργατών σας, κρατήστε τις απαραίτητες αποστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ: Οι ερωτικοί πειρασμοί όχι μόνο δε θα λείπουν, αλλά θα σας δώσουν χώρο να διασκεδάσετε με την καρδιά σας. Πρέπει να στρέψετε τη δημιουργικότητά σας σε συγκεκριμένη κατεύθυνση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε τα με τον εαυτό σας και μετά παραδεχθείτε τι ακριβώς ζητάτε. Μη βιαστείτε να ανακουφιστείτε ακούγοντας λόγια που θα ευχαριστήσουν τα αφτιά σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεσή σας θα φτιάξει ακόμα περισσότερο αν αποφασίσετε ένα ταξιδάκι. Πριν αποφασίσετε να κλείσετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, δείξτε προσοχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δουλέψτε όπως συνήθως, καθώς η υπεροπτική στάση δε βοηθάει να κερδίσετε αυτά που εσείς θέλετε. Προσέξτε την απότομη συμπεριφορά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνειδητοποιήστε το λόγο που είστε με το σύντροφό σας, καθώς στην ουσία δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Η λογική του μπορεί να διαλύσει αρκετές από τις ψευδαισθήσεις που έχετε.

 

ΙΧΘΥΣ: Ακούστε προσεκτικά τις απόψεις των συνεργατών σας, όσο επικριτικές και αν είναι. Διάφορες αιτίες γίνονται η πηγή του κακού, όσον αφορά την επικοινωνιακή σας επαφή.