Social Icons

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020


ΚΡΙΟΣ: Η ένταση που θα έχετε, δε θα σας επιτρέπει να εισπράττετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας. Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αμελήσετε για ανούσιους λόγους τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Όταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλά αρνηθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δε θα καταλήγετε σε σαφή συμπεράσματα. Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας, θα γίνουν καινούριες πηγές εσόδων.

ΛΕΩΝ: Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας, θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική. Ο συγκρίσεις με το παρελθόν, δε σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία, θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες να γίνουν εμπόδιο σε άλλους τομείς της ζωής σας που πάνε καλά. Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετρήστε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε ή να επιταχύνετε την εξόρμησή σας. Κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα, επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά, για να νιώσετε καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το παρασκήνιο που θα υπάρχει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, θα χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη σας προδώσουν οι ίδιες οι κινήσεις ή οι αποφάσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις, που θα ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας.