Social Icons

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Παραμείνετε οργανωμένοι και μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας να σας κάνει επιθετικούς και απόλυτους με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε και σας ενδιαφέρει η παρουσία τους και στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Μια καινούρια εποχή ξεκινάει για να ξεπεράσετε με επιτυχία τους προβληματισμούς σας χωρίς να ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι έχετε να πείτε κάντε το χωρίς αναβολές, γιατί μικρά και ασήμαντα προβλήματα θα πάρουν άλλες διαστάσεις. Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας καταπίεζαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συνάψτε χρήσιμες συμμαχίες και ξεκαθαρίστε ασαφείς καταστάσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο. Μοιραστείτε προβληματισμούς και σχέδια.

ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε σωστά το χρόνο σας και περάστε γρήγορα στην οργανωμένη δράση. Δε θα είναι δύσκολο να δρομολογήσετε καινοτομίες, επεκτάσεις και ξεκινήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μάθετε να προσεγγίζετε, να εργάζεστε και να συνυπάρχετε με τους συνεργάτες σας. Ίσως υπάρξει κάποιο μικρό πρόβλημα που θα δυσχεράνει την πραγματοποίηση των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορείτε να είστε πιο κατασταλαγμένοι όσο αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Οι ανησυχίες και οι αμφιβολίες που είχατε για τη σχέση σας ανήκουν στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι περιστασιακές δυσκολίες δεν είναι τέτοιες που να είναι αξεπέραστες ή να σας βάλουν σε κίνδυνο, αλλά καλό θα ήταν οι άσκοπες κόντρες να μη λάβουν διαστάσεις, τουλάχιστον από την πλευρά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως η μονοτονία της σχέσης σας να γίνει αιτία για καυγάδες με το σύντροφό σας. Αναζητήστε ευκαιρίες για να αποδράσετε από κοινού και να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε πιο δημιουργικοί και βρείτε νέους δρόμους επικοινωνίας για να περάσετε ευχάριστα. Μην κάνετε συνέχεια τον καλό Σαμαρείτη, γιατί δεν εκτιμούν όλοι την καλές σας προθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, γιατί αυτό θα χαροποιήσει και τους δύο. Φροντίστε τα λόγια σας να μην εκθέτουν ή ενοχλούν φιλικά σας  πρόσωπα.


ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, για να μην έχει επιπτώσεις η υγεία σας. Ανασκουμπωθείτε και προετοιμαστείτε, καθώς τώρα αρχίζει η μάχη για επικράτηση.