Social Icons

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Κυριακή 1 έως 7/10/17

ΚΡΙΟΣ: Με την Πανσέληνο στις 5 στο ζώδιό σας, αν λειτουργήσετε ήρεμα, θα έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την παρουσία της και να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά, για να μην απειλήστε με συγκρούσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα είναι άσχημο να γκρεμίσετε τις σχέσεις σας τώρα που αυτές καλυτερεύουν. Θα προκληθεί έντονο παρασκήνιο τόσο στον εργασιακό σας χώρο, όσο και στον προσωπικό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα και το σύντροφό σας, αλλά δυστυχώς οι εντάσεις δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν σε ησυχία. Οι φίλοι δε θα λείπουν από τη ζωή σας αλλά μάθετε να είστε πιο εκλεκτικοί και να προτιμάτε τους λίγους και καλούς. Ίσως είναι η μοναδική φορά που τα ακραία συναισθήματα που θα νιώσετε, δε θα σας οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές, αφού ακόμα και αν είστε λίγο «τρελοί», είστε παραδόξως προσγειωμένοι και θα καταφέρετε να ισορροπήσετε σε αυτό που λέγεται συντροφικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε γενικές γραμμές όλα είναι καλά, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τη διατροφή σας για να έχετε ισορροπία στο βάρος σας και να αποφύγετε δια ροπάλου τις καταχρήσεις, αν θέλετε η ακτινοβολία σας να βρίσκετε σε καλά επίπεδα. Η εσωτερική σας ενέργεια πρέπει να διοχετευθεί με έναν πιο σωστό τρόπο, ώστε να μη γίνετε εσωστρεφείς και να μην αναλώνεστε. Ακόμα και αν δεν πειθαρχήσετε απόλυτα στο πρόγραμμά σας, διατηρήστε τον αυτοσεβασμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενώ οι προσπάθειές σας είναι συνεχείς, οι φιλοδοξίες σας μεγάλες και οι στόχοι σας υψηλοί, υστερείτε στην οργάνωση και έτσι συχνά τα αποτελέσματα που έχετε δεν είναι αυτά που περιμένατε. Διαφημίστε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας και μη ζητάτε συνέχεια επιβεβαίωση. Συγκεντρώστε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να ξέρετε αν έχουν αξία, αντοχή στο χρόνο και μέλλον. Αρκετές φορές θα έχετε την τάση να σπαταλάτε χρήματα για πράγματα που σας εντυπωσιάζουν, αλλά σας είναι άχρηστα.

ΛΕΩΝ: Η συναισθηματική σχέση που θα αρχίσετε αυτήν την περίοδο θα έχει μια ανάλαφρη όψη και κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε επανασύνδεση με αγαπημένους από το παρελθόν σας. Επειδή η επανασύνδεση θα είναι στο χέρι σας, σκεφτείτε πολύ καλά αν όντως αυτό επιθυμείτε, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε, όμως, για το δικό σας καλό, να μη ρίχνετε όλο το βάρος στις επαγγελματικές σας σχέσεις και προσπαθήστε να αυξήσετε τις αποδράσεις και τις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα ξαναβρείτε το χαμένο σας θάρρος και τη γοητεία σας, αλλά θέματα που θα αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και οικονομικά σας θέματα, θα σας κρατούν διαρκώς απασχολημένους. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε κοντά σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, κρατώντας τις μεταξύ σας σχέσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα. Αναζητείστε τη συντροφιά και την παρέα τους, γιατί έχετε ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας. Γοητευτικοί και συμβιβαστικοί καθώς θα είστε, θα βρείτε μεγάλη απήχηση από τα άτομα του αντίθετου φύλου.

ΖΥΓΟΣ: Η βδομάδα θα είναι αρκετά ευνοϊκή για τον αισθηματικό τομέα και θα σας δώσει άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση. Θα είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, καθώς θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας τομέα. Μην αφήσετε τη διάθεσή σας να μεταβάλετε και να επηρεάζεται από τη γνώμη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφήστε τον ερωτισμό σας να σας οδηγήσει στην προσωπική σας σχέση και οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Κάντε καινούρια βήματα στον επαγγελματικό τομέα και οι δημιουργικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με τον ανατρεπτικό σας χαρακτήρα, θα σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε μέρος των επιθυμιών και των στόχων σας. Στις άφθονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο, για να μην έχετε μεταξύ σας συγκρούσεις και κόντρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο τρόπος που θα επικοινωνείτε με τους άλλους δεν πρόκειται να σας προδώσει. Θα έχετε έτοιμες απαντήσεις και λύσεις σε ότι κι αν προκύψει, κάνοντας τους συνεργάτες σας να έρθουν πιο κοντά σας και να σας εμπιστεύονται περισσότερο. Μην αφήσετε για κανέναν λόγο να σας χαλάσει η διάθεσή ή να πέσει η ψυχολογία σας, γιατί δε θα μπορείτε να σκεφτείτε σωστά σε ότι θα αφορά τα σχέδια που έχετε κατά νου στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώνονται οι εντάσεις που υπήρχαν στον εργασιακό σας χώρο αφήνοντάς σας να βρείτε και πάλι τις ισορροπίες σας. Η κοινωνική σας ζωή αλλάζει μορφή και τας νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα ανοίξουν νέους δρόμους με ευοίωνες προοπτικές για το μέλλον σας. Θα ηρεμήσει το κλίμα που επικρατεί στο σπίτι σας και θα καλυτερέψει την επικοινωνία σας. Εμφανιστείτε στους άλλους ανανεωμένοι και δυναμικοί, χωρίς να διστάζετε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που μέχρι τώρα υπομένετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς και για να κλείσετε καινούριες συμφωνίες ή συνεργασίες, αλλά εφιστά την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα. Θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, όμως κάντε προσεκτικούς χειρισμούς για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι και κάνετε αυτούς που μέχρι τώρα σας στηρίζουν, να χάσουν την εμπιστοσύνη που είχαν στο πρόσωπό σας. Κινηθείτε ευέλικτα και έξυπνα. Εκμεταλλευτείτε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας και να προβείτε σε καινούρια επιχειρήματα.


ΙΧΘΥΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι αρκετά καλή και θα γίνει ακόμα καλύτερη. Ανανεωθείτε και δραστηριοποιηθείτε, ώστε να καλυτερέψετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να αλλάξετε την καθημερινή σας ζωή προς το καλύτερο. Η ψυχολογία σας θα δοκιμαστεί, έχοντας την τάση να σας αποπροσανατολίσει και δε θα πρέπει να επιτρέψετε να χαλάσει το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας. Προσπαθήστε να μείνετε αμέτοχοι και να μην εκφέρετε γνώμη ειδικά για θέματα που αφορούν τρίτα πρόσωπα και δε βρίσκονται παρόντα.