Social Icons

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μια συζήτηση που θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ότι προκύπτει. Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές. Εάν περνάει από το χέρι σας αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού σας φίλου. Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί.

ΖΥΓΟΣ: Εάν είστε συνειδητοποιημένοι  θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει. Πραγματοποιήστε σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές. Πλησιάστε άτομα που ξέρετε πως έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους, ούτε τις καταστάσεις. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας. Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο.


ΙΧΘΥΣ: Δε χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.