Social Icons

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Δεχθείτε και μην απορρίπτετε τόσο εύκολα κοινωνικές προτάσεις που έχουν να σας δώσουν πολλά. Με τη βοήθεια της λογικής θα αποφύγετε εντάσεις και δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε κάποια όρια στις απαιτήσεις της οικογένειάς σας και μην κάνετε όλα τα χατίρια. Μην καταπιέζεστε αν τα πιστεύω σας συγκρούονται με αυτά των συνεργατών σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε θέματα επαγγελματικά έχετε αρκετή πυγμή, γι’ αυτό μην είστε μετριοπαθείς. Ξεκαθαρίστε τι ζητάτε από μια συνεργασία και προβάλετε τα σχέδιά σας σε άτομα κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε ψυχολογικά προβλήματα, ακούγοντας την καρδιά σας και αφήνοντάς την να σας οδηγήσει. Μη δείξετε φόβο μπροστά σε ένα συνεργάτη που κάνει επίδειξη εξουσίας.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε δυναμικά τη σημερινή μέρα με θετική σκέψη και χαμόγελο. Η διπλωματία θα είναι για τα επαγγελματικά σας σχέδια ένας σημαντικός παράγοντας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από τα γεγονότα, περιορίζοντας την επιθυμία για προσωπική προβολή. Ευνοείται η δημιουργία νέων στόχων και η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδίου.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε δραστικά μέτρα για όσους δρουν παρασκηνιακά και μην αφήσετε σχόλια να σας εκνευρίσουν. Οι εξελίξεις που θα υπάρχουν στα επαγγελματικά θέματα θα σας ωφελήσουν οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια παλιά κατάσταση επανέρχεται στο προσκήνιο και σας γυρίζει στο παρελθόν. Μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, ειδικά σε αυτές που δίνονται κάτω από πίεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εργασιακές αλλαγές προσώπων και καταστάσεων, θα έχουν αντίκτυπο σε εσάς. Ασχοληθείτε μόνο με δημιουργικές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα βγει αληθινή η διαίσθηση ενός φίλου που σας είχε προειδοποιήσει. Διατηρήστε κλίμα αισιοδοξίας και μην επιτρέψετε σχόλια για άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη δύναμη σας ως κινητήρια δύναμη για να κάνετε αυτά που θέλετε. Εκτονωθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο και χαρείτε ότι σας προσφέρει απλόχερα η ζωή.


ΙΧΘΥΣ: Μην είστε σκληροί στην κριτική σας και αποφύγετε ανταγωνιστικές κινήσεις. Για να αλλάξει η διάθεσή σας ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα.