Social Icons

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, κάντε τις κίνηση να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας. Όταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ: Από το να τα βάζετε με τους πάντες συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν. Χαρείτε ότι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλα να γίνονται χαλί στα πόδια σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρη άποψη, για να μη σας βάλουν κάποιοι επιτήδειοι σε μπελάδες. Η επιθετικότητα που υιοθετείτε μερικές φορές, κάνει τους άλλους να νιώθουν άβολα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επιβάλετε να κρατήσετε όσο μπορείτε αμείωτο το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Μη ζηλεύετε ειδικά αν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, γιατί δυσκολεύετε τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε νέα ξεκινήματα σε εργασιακά θέματα και πάψτε να ανησυχείτε για όλα. Επαγγελματικές συζητήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση, αλλά μια οικονομική επιτυχία θα σας βοηθήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εξόδους που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας ξεκουράσουν, αν δεν μπορείτε να φύγετε.

ΖΥΓΟΣ: Μην κολλάτε σε φαντάσματα του παρελθόντος που σας χαλούν τη διάθεση. Πριν γίνετε αυστηροί στην κριτική σας, ελέγξτε αν οι υποψίες σας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ζητήστε τη βοήθεια ενός καλού σας φίλου που είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει. Κλείστε τα αυτιά σας σε λόγια ατόμων που βλέπουν τα πάντα επιφανειακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε τις απόψεις που έχετε στα εργασιακά θέματα και ένα σημαντικό πρόσωπο θα σας στηρίξει. Μάθετε να ακούτε την καρδιά σας και μην είστε επιθετικοί από αντίδραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, θα χάσετε την ουσία. Δώστε την προσοχή που αρμόζει σε μια επαγγελματική υπόθεση που αξίζει τον κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησής, αυξήστε τη δημιουργικότητα σας. Θέστε τα όριά σας και μην αφήνετε διάφορους συνεργάτες να διαψεύδουν τις ελπίδες σας.


ΙΧΘΥΣ: Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία.