Social Icons

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε το διάλογο για να ξεπεράσετε προβλήματα και μην επιτρέψετε στον εγωισμό σας να πικράνει αγαπημένα πρόσωπα.
Επεξεργαστείτε στο μυαλό σας αυτά που σας λένε οι φίλοι σας και μην είστε μονόπλευροι.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν ωφελεί να σκαλίζετε ξεχασμένες καταστάσεις, οπότε μην ανοίγετε τέτοιες κουβέντες. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και ότι σας ενοχλεί πραγματικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι υπερβολικές σας υποχρεώσεις θα δώσουν αφορμή στο ταίρι σας να κάνει παράπονα και να θυμώσει μαζί σας. Επιλέξτε μαζί τους κοινούς σας φίλους, αφού έχει λόγους να αμφισβητεί την εχεμύθειά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δύναμη και η ασφάλεια που επιθυμείτε στη ζωή σας θα έρθουν σταδιακά. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας μόνο σε πράγματα που πραγματικά σας ενδιαφέρουν.

ΛΕΩΝ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη σχέση σας για να σας φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σας, αλλά για να μη δυσκολέψει, αποφύγετε να θίξετε την αξιοπρέπεια του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνδυάστε την αγάπη με το πάθος και θα ζήσετε όμορφες και ευτυχισμένες στιγμές. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες σας να είναι επιπόλαιοι, αλλά εσείς σηκώνετε μπαϊράκι χωρίς ιδιαίτερη αφορμή.

ΖΥΓΟΣ: Οι κανόνες που έχετε θέσει στις σχέσεις σας αρχίζουν σταδιακά να αναθεωρούνται. Απελευθερωθείτε από συναισθήματα καταπίεσης για να ομορφύνει περισσότερο η σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξηγήστε τις προθέσεις που έχετε σε κάτι που πρέπει να προγραμματίσετε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε για να υπάρξουν απογοητεύσεις ή παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε σωστά τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το δικό σας συμφέρον. Μια συνάντηση με φίλους και ένα βράδυ με καλή παρέα είναι ότι καλύτερο για σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία και ορθή σκέψη θα καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματά σας. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση. Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πως μπορούν να γίνουν και πράξη.


ΙΧΘΥΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο. Ελέγξτε την υπερδραστηριότητά σας και εκτονωθείτε με υγιείς τρόπους.