Social Icons

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε. Προσεγγίστε με λογική ότι θέλετε για να μην ανατραπούν τα σχέδιά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε εξηγήσεις και μην αφήσετε ασάφειες να σας χαλάσουν τη μέρα. Διαλέξτε καλή συντροφιά για να βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να κάνετε αυτά που σας ανεβάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές δεν είναι τόσο εύκολες, οπότε μην ασκείτε πιέσεις στο ταίρι σας να δείξει ένα άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε να παίζετε ή να είστε εριστικοί με τα επαγγελματικά του σχέδια.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε αλλαγές στον εργασιακό χώρο που δεν τόλμησαν οι προκάτοχοί σας. Ακούστε τις απόψεις των άλλων και μην αδιαφορείτε για τη γνώμη τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν έχετε άλλα περιθώρια για να αναβάλετε αυτά που πρέπει να κάνετε σήμερα. Επιδιώξτε να αναθερμάνετε τη σχέση σας, με φιλίες, κοινωνικές επαφές και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Αποδείξτε με τη συμπεριφορά σας πως όταν μιλάτε για ισοτιμία σοβαρολογείτε. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις, δημιουργούνται όταν αρχίζει από την πλευρά σας η καταπίεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά. Μιλήστε με ένα φιλικό σας άτομο που θα σας ανακουφίσει με τα λόγια του.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι ίδιοι δε δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις και μάθετε να μην είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ότι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη. Η μυστικοπάθεια δε σας βοηθάει στο συναισθηματικό τομέα.


ΙΧΘΥΣ: Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από την στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι.