Social Icons

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή 3 έως 9/9/17

ΚΡΙΟΣ: Οι εσωτερικές σας διαφοροποιήσεις και αναζητήσεις ακόμα και αν κάποιες φορές είναι επώδυνες, σας δίνουν τη δυνατότητα να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και πάνω σε γερές, υγιείς και δημιουργικές βάσεις που δε θα σας προδώσουν γιατί θα εξαρτώνται αποκλειστικά από εσάς. Ακολουθήστε λοιπόν ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και μετά με απόλυτη ηρεμία καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα. Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές, είτε με οικονομικές σχέσεις. Μην αφήσετε κάποιους επιτήδειους να σας φορτώσουν λάθη ή ευθύνες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξέρετε καλά πως όταν οι ευθύνες και η κτητικότητα ξεπερνούν τα όριά σας, αρχίζετε να πνίγεστε, οπότε γιατί να το περάσετε ξανά. Με τον ίδιο τρόπο που ξεκινάτε μια σχέση, με αμεσότητα και χωρίς πολλά λόγια, πείτε αντίο και γυρίστε την πλάτη στο παρελθόν ανεπιστρεπτί. Ακολουθήστε το δρόμο που σας πάει μπροστά, επιλέγοντας ένα νέο σύντροφο. Δε χρειάζεται να κρυφτείτε πίσω από ψεύτικες δικαιολογίες για να γλυκάνετε το χάπι, όταν πρόκειται να κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό σας και πρέπει να το καταλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευκαιρίες σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα θα είναι άφθονες, αλλά προηγουμένως να είστε πιο δύσπιστοι σε προτάσεις, προσφορές ή γενικώς σε μεγάλα λόγια που θα ακούσετε, γιατί πολλοί θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν. Παρόλο που τα οικονομικά σας δείχνουν ότι αυξάνονται, εσείς να είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας. Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που καραδοκούν και εκσυγχρονίστε τη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ: Στις 5 με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, εγκαινιάζεται μια άλλη εποχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα το καταλάβετε πιο έντονα μετά το πρώτο δεκαήμερο. Θα αρχίσετε να εστιάζετε το ενδιαφέρον σας στην παρούσα σχέση σας και το μέλλον της και θα αρχίσουν να βγαίνουν, αν δεν έχει ήδη γίνει, οι ανάγκες και οι ελλείψεις που υπάρχουν. Οι τριγμοί που θα κάνουν την εμφάνισή τους, θα απαιτήσουν ξεκαθαρίσματα και σοβαρές αποφάσεις. Για να σας βοηθήσει η τύχη πρέπει να τη βοηθήσετε και εσείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 5 που ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας, πάρτε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και κυρίως τις ανάγκες του. Η τακτοποίηση των θεμάτων της υγείας σας θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από την εξωτερική σας εμφάνιση, αφού είναι γεγονός ότι το υγιές εσωτερικό αντανακλάται προς τα έξω. Βέβαια, μπορείτε να διαλέξετε για το στυλ σας κάτι πρακτικό που θα σας εξυπηρετεί και να το συνδυάσετε με κάτι πρωτότυπο. Οι φίλοι σας μπορούν να σας συμβουλέψουν για το τι σας πάει.

ΖΥΓΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν αν τολμήσετε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις. Ο τομέας των συναισθηματικών σας σχέσεων θα είναι αρκετά γόνιμος και ανοιχτός, καθώς από πλευράς σας θα είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας από πλευράς ερωτικών συντρόφων. Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και πιο θαρραλέοι να προσεγγίσετε ανθρώπους στους οποίους μέχρι τώρα διστάζατε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε μια που η συμπεριφορά σας αρκετές φορές είναι λίγο περίεργη και αυταρχική, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να περιορίσετε τη διάθεσή σας για καυγάδες. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ελεύθερες σχέσεις, περαστικούς έρωτες ή δεσμούς, αλλά όπως και να έχει θα έχετε πολλές επιτυχίες. Βέβαια, αυτή η αλλαγή της συμπεριφοράς σας είναι πιθανό να καταπλήξει τα οικεία σας πρόσωπα και να αντιμετωπίσετε παράπονα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε κουραστεί να αγωνίζεστε μόνοι και το εγώ σας αρχίζει να επαναστατεί ζητώντας πλέον επιτακτικά το μαζί στις σχέσεις σας είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε προσωπικές. Ακόμα και αν δημιουργούσατε μόνοι σας υποσυνείδητα ασάφειες που διαιώνιζαν καταστάσεις, η σημερινή μέρα αποτελεί το τελευταίο στάδιο πειραματισμών στο να ξεκαθαρίσετε ποια είναι τα πρόσωπα που θέλετε να παραμείνουν στη ζωή σας και ποια είναι εκείνα που πρέπει να τα εκτοπίσετε για πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επαφές, θα βοηθηθείτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες, ενώ οι φιλικές σχέσεις μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις καθώς η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς. Έτσι κι αλλιώς ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που κυριαρχεί η λογική, αλλά παραμένετε ευαίσθητοι χωρίς βέβαια να σας αρέσουν οι ακραίες εκφράσεις συναισθημάτων, έστω και αν κάποιες φορές παρασύρεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξέρετε βαθιά μέσα σας πολύ καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί που είστε. Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας. Να θυμάστε πως δε σας εξυπηρετούν οι παιδαριώδεις αντιδράσεις ή οι πράξεις που υποκινούνται από πικρίες. Μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος και κάνετε αναίτιες επαναστάσεις για να καταλάβει ο σύντροφός σας  τι είναι αυτό που ψάχνετε. Οι κινήσεις σας για να μη γκρεμίσετε ότι χτίσατε πρέπει να είναι μελετημένες και προσγειωμένες.


ΙΧΘΥΣ: Με την Πανσέληνο  στις 6 στο ζώδιό σας, φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις «κεραίες» σας ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν και μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις. Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την περίεργη επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα. Σε όλες τις σχέσεις σας σημασία έχει να υπάρχει ισοτιμία και να κυριαρχεί ο σεβασμός, αλλά να θυμάστε πως η κατάσταση στις επαγγελματικές σας επαφές διαφοροποιείται.