Social Icons

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Δε χρειάζεται να σας πτοούν εμπόδια που εύκολα μπορούν να παρακαμφθούν. Μην ξεσπάτε σε άτομα που δε σας φταίνε σε τίποτα και ειδικά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γυρνούν στο παρελθόν. Φανείτε επιφυλακτικοί όπου μπορείτε για να προλάβετε παρεξηγήσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιτρέψετε στην άκαμπτη στάση κάποιων ανθρώπων να σας χαλάσει τη διάθεση. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί και αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Βρείτε το κέφι σας ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και πραγματοποιώντας μια εκδρομή.

ΛΕΩΝ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέπετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Εάν οι εναλλαγές που υπάρχουν σας έχουν κουράσει φροντίστε να σταθεροποιηθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Οι προσπάθειές σας θα αξιολογηθούν και θα εκτιμηθούν αν έχετε υπομονή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους. Μην περιμένετε πράγματα από κάποιον που λέει πολλά χωρίς ποτέ του να τεκμηριώνει τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν. Ενημερωθείτε για όλα τα δεδομένα των υποθέσεών σας πριν καταλήξετε σε αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιβάλετε οι συναισθηματικές σας επιλογές να συμβαδίζουν με αυτές της καρδιά σας. Μην αφήσετε την ημέρα να τελειώσει χωρίς να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.


ΙΧΘΥΣ: Θέλετε να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο κάντε το χωρίς άλλη αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που έρχονται μέσω τρίτων, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος.