Social Icons

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

KΡΙΟΣ: Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και μη δεχθείτε προτάσεις άλλων που δε σας βρίσκουν σύμφωνους. Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε την καρδιά σας σε θέματα που αφορούν το συναισθηματικό σας τομέα και δε θα χάσετε. Βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα και μια πρόταση θα σας γίνει σε ανυποψίαστο χρόνο.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσει έντονα. Θα ήταν καλό για εσάς να αποφύγετε σκόπιμα τη συντροφιά κάποιων που είναι επιθετικοί μαζί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Συμβουλές από τρίτους που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σας, δεν υπάρχει λόγος να τις ακούτε. Είστε δυνατοί και άξιοι να βάλετε τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση.

ΛΕΩΝ: Για να δείτε την κατάσταση να καλυτερεύει, επιβάλλεται να απομακρυνθείτε από σκοτούρες. Δείξτε αγάπη και κατανόηση σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι προς όφελός σας, γι’ αυτό μην είστε ανυπόμονοι. Μην ακούτε ανθρώπους που είναι κακόβουλοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεκουράστε το μυαλό σας και περάστε δημιουργικές ώρες με φιλικά πρόσωπα. Μία ουσιαστική και σοβαρή συζήτηση θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε τους στόχους σας σε πρώτο πλάνο για να μπορέσετε να τους διεκδικήσετε. Φροντίστε να ακούτε συμβουλές συνεργατών σας που είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα εμπόδια και τις αναποδιές μην τα αντιμετωπίζετε με νεύρα, αλλά με υπομονή. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα μπορέσετε να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βασιστείτε σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε λόγια ατόμων που δεν είναι αξιόπιστα. Ζητήστε βοήθεια μόνο από φίλους ή οικεία σας πρόσωπα που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η προσέγγιση με σοβαρότητα σε ένα επαγγελματικό σας θέμα θα σας βοηθήσει. Φροντίστε να μην έχετε περισσότερα έξοδα και υπερβαίνουν τα έσοδά σας.



ΙΧΘΥΣ: Εάν υπάρξει κάποιο άτομο που θα σας απογοητεύσει, μη χαλάσετε τη διάθεσή σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα ανέβει αρκετά, καθώς θα σας γίνει μια σημαντική επαγγελματική πρόταση.