Social Icons

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι στην πλειοψηφία τους αποδοτικές και θετικές για την μελλοντική σας πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Κατά τη διάρκεια της μέρας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η λέξη κλειδί για σήμερα θα είναι καλαισθησία η οποία θα βρίσκεται στο ζενίθ της και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση. Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα και προπαντός στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ: Θα πρέπει ακόμα και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση να είναι εκλεπτυσμένες. Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε στα χέρια σας εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται όσες θεωρείτε απίθανες ή ουτοπικές, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές.

ΖΥΓΟΣ: Θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς οι οποίοι θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά σας να γράφεται ένα σενάριο που σας ωθεί να καταλήξετε σε κάποιες συγκεκριμένες εκτιμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ταξινομήσετε σωστά και να αποκτήσετε την εικόνα της αρμονικής ζωής. Οι αδέσμευτοι τολμήστε να αποδεχθείτε ένα νέο πρόσωπο στην καρδιά σας χωρίς όρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε εσείς, είναι να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε εκ νέου την πορεία σας συνδυάζοντας σωστά τις δραστηριότητές σας με κέφι και ανοιχτό μυαλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, όπου θα αξιολογείται την ερωτική σας ζωή σύμφωνα με τα βιώματα και τις εμπειρίες σας.


ΙΧΘΥΣ: Τα συναισθήματα που θα πηγάζουν από μέσα σας, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε μια ουσιαστική ανάπτυξη της ερωτικής σας ζωής.