Social Icons

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες παρεξηγήσεις που θα υπάρχουν με το σύντροφό σας θα χρειαστούν τη στρατηγική τους για να λυθούν, καθώς οι στιγμές έντασης θα πρέπει να αποφευχθούν για να μην οξυνθούν περισσότερο τα πνεύματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλλεται να προτιμήσετε τη φιλική προσέγγιση σε ότι θα σας απασχολήσει που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και να κατονομάσετε τις αδυναμίες που εμποδίζουν κατά κάποιο τρόπο τη σχέση σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναζήτηση της αλήθειας και το θάρρος να την αντιμετωπίσετε, θα δημιουργήσουν σαφώς ένα πολύ καλύτερο κλίμα στις ερωτικές σας υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες θα μειωθούν σημαντικά οι αντιξοότητες. Εάν προωθήσετε με σωστό τρόπο τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας θα βρείτε ανταπόκριση.

ΛΕΩΝ: Από τη στιγμή που θα αποφασίσετε να ενεργήσετε σωστά θα καταλήξετε σε μια σχέση που θα σας ταιριάζει πραγματικά και πάνω απ’ όλα θα είναι για εσάς αναζωογονητική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ: Ετοιμάστε σχέδιο δράσης και περιμένετε τις συνθήκες που το ευνοούν για να δράσετε. Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ο σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένος, βοηθήστε να χαλαρώσει. Κάντε κάτι όμορφο και καλό για τον εαυτό σας και μετά για τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις σε αρκετά προβλήματα. Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις προσφέρονται για να περάσετε τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην εξαντλείται τα όρια και τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που σας κουράζουν. Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας θέματα πριν τα έξοδα ξεπεράσουν τα έσοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε στα οικογενειακά σας θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.


ΙΧΘΥΣ: Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν το συναισθηματικό σας κόσμο. Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες, είτε αιφνίδιες.