Social Icons

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Απελευθερωθείτε ολοκληρωτικά από σκέψεις που σας έβαζαν σε διαδικασία αναμονής. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά ανάλαφρη ώστε να προχωρήσετε σε ερωτικά ξεκινήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που έχετε ανάγκη, θέτοντας καινούριες προτεραιότητες. Θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας εξαναγκάσουν να πάρετε άμεσα θέση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επιρροή που σας ασκούσαν πολλές φορές οι άλλοι αρχίζει πλέον να μη σας αγγίζει. Ίσως αισθανθείτε μετέωροι κατά τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας της έλλειψης αποφασιστικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο αγώνας σας να επιβεβαιωθείτε και να καταξιωθείτε, αρχίζει να δικαιώνεται. Θα μείνετε ευχαριστημένοι από τα σχόλια που θα ακούσετε γύρω από το άτομό σας.

ΛΕΩΝ: Οι ειδήσεις που θα πάρετε θα σας οπλίσουν με κουράγιο για να προχωρήσετε μπροστά. Είστε πιο σίγουροι για τις νέες προσεγγίσεις σας που αποσκοπούν στην ανανέωσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα προβληματιστείτε για το τι αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή. Τακτοποιήστε  κάθε είδους οικονομική εκκρεμότητα για να ανασάνετε.

ΖΥΓΟΣ: Έχετε κάθε λόγο να απαλλαγείτε από τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Συγκεντρωθείτε στις καινούριες σας επιλογές και μην αποκλίνετε από το στόχο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίστε να κατασταλάζετε σε πρόσωπα και καταστάσεις για να καθοριστεί ο τρόπος που θα κρίνετε τις επιλογές σας. Βγείτε έξω με φίλους, διασκεδάστε και δείτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάζοντας μπροστά τη γοητεία και το χαμόγελό σας, μπορείτε να ρίξετε απόρθητα κάστρα. Δείτε τις χαρές που έρχονται για εσάς και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πειραματιστείτε ποικιλοτρόπως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει όπως και να έχει να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Εννοείται πως θα υπάρχουν δυσκολίες και δοκιμασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πέσετε στον πειρασμό να υποκύψετε σε αναβολές, γιατί επιτέλους αρχίζετε να αγγίζετε τις προσδοκίες σας. Δείτε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας για να προχωρήσετε. 


ΙΧΘΥΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για διευθετήσεις, οπότε αφήστε στην άκρη το φόβο που σας πιάνει κάποιες φορές ότι μπορεί να αποτύχετε.