Social Icons

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν δημιουργούσατε μόνοι σας υποσυνείδητα ασάφειες που διαιώνιζαν καταστάσεις, η σημερινή μέρα αποτελεί το τελευταίο στάδιο πειραματισμών και ξεκαθαρισμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επαφές, θα βοηθηθείτε να αναβαθμίσετε τη θέση σας μέσα από τις επιμέρους ιεραρχίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φιλικές σχέσεις μπαίνουν σε πιο σωστές βάσεις καθώς η βοήθεια που θα παίρνετε και θα δίνετε θα σας κάνει να νιώθετε πιο ασφαλείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανήκετε στην κατηγορία ανθρώπων που κυριαρχεί η λογική, αλλά παραμένετε ευαίσθητοι χωρίς βέβαια να σας αρέσουν οι ακραίες εκφράσεις συναισθημάτων, έστω και αν κάποιες φορές παρασύρεστε.

ΛΕΩΝ: Σε όλες τις σχέσεις σας σημασία έχει να υπάρχει ισοτιμία και να κυριαρχεί ο σεβασμός, αλλά να θυμάστε πως η κατάσταση στις επαγγελματικές σας επαφές διαφοροποιείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον εαυτό σας και κυρίως τις ανάγκες του. Οι φίλοι σας μπορούν να σας συμβουλέψουν για το τι σας πάει.

ΖΥΓΟΣ: Η τακτοποίηση των θεμάτων της υγείας σας θα παίξει σημαντικότερο ρόλο από την εξωτερική σας εμφάνιση, αφού είναι γεγονός ότι το υγιές εσωτερικό αντανακλάται προς τα έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρόλο που τα οικονομικά σας δείχνουν ότι αυξάνονται, εσείς να είστε επιφυλακτικοί με τα εργασιακά δεδομένα που έχετε στα χέρια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προστατευτείτε από ανταγωνιστές που καραδοκούν και εκσυγχρονίστε τη δουλειά σας. Για να σας βοηθήσει η τύχη πρέπει να τη βοηθήσετε και εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε κύριο μέλημά σας να πληροφορηθείτε κατάλληλα, ώστε να προωθήσετε κάποιες ριζικές αλλαγές που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απορρίψετε ορισμένες παλιές μεθόδους, όταν οι νέες «συνταγές» είναι πιο χρήσιμες. Η μέρα σας καλεί να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις και να είστε πιο ειλικρινείς στις συναλλαγές σας.


ΙΧΘΥΣ: Ελέγξτε τις ανασταλτικές επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και υιοθετήστε μόνο τις ιδέες που σας φαίνονται εποικοδομητικές.