Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικα
Το 2014 έρχεται για να σας μάθει τι σημαίνει ομαδικότητα. Σας αρέσει να εργάζεστε κυρίως μόνοι σας γιατί έτσι πιστεύετε ότι λειτουργείτε καλύτερα και μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να έχετε δίκιο, αλλά αν κάνετε μια προσπάθεια να συνεργαστείτε με άτομα που βλέπετε ότι έχουν το ίδιο επιχειρηματικό δαιμόνιο με εσάς δε θα σας βγει σε κακό. Απεναντίας θα εξερευνήσετε νέους δρόμους που θα σας αποδώσουν καρπούς γρηγορότερα, καθώς οι ευθύνες θα είναι μοιρασμένες και δε θα χρειάζεται να τρέχετε για όλα μόνοι σας. Και ενώ η επαγγελματική σας ζωή θα καταναλώνει τον περισσότερο από τον χρόνο σας, ο Απρίλιος έρχεται για να σας θυμίσει πως έχετε προσωπική ζωή και υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν ανταπόκριση. Όσοι είστε δεσμευμένοι, θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντική είναι η σχέση σας και δεν αποκλείεται να την επισημοποιήσετε και όσοι ήδη το έχετε πράξει να συζητήσετε για απογόνους. Οι αδέσμευτοι ανταποκριθείτε σε μια σχέση που δε θα σχετίζεται για κανέναν λόγο με τα οικονομικά σας.


Εργασία - Καριέρα
Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν το λόγο που το κάνετε και δε θα το θεωρήσουν ότι το πράττετε για δικό σας συμφέρον. Ξεπεράστε τυχόν δυσκολίες χωρίς να χάνετε το θάρρος σας. Η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν και να κλείσετε συμφωνίες με σωστούς συνεργάτες. Να είστε κοινωνικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί.

Οικονομικά
Κάντε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό επίπεδο, καθώς είναι ένας τομέας που σας αφορά πολύ αλλά δεν μπορεί πάντα να καλύπτει τις ανάγκες σας. Μη σπαταλάτε τις δυνάμεις σας σε άσκοπες ενέργειες. Δείτε πιο καλοπροαίρετα τα πράγματα, γιατί έχετε ακόμα να κάνετε πολλά και άλλα τόσα για να διαφωνήσετε. Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτά που σας αρέσει.

Σχέσεις
Επειδή για αρκετό διάστημα του μήνα θα πρέπει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και εντατικά με τις σχέσεις σας, είναι πολύ σημαντικό να μην κινηθείτε απερίσκεπτα ή κάνετε ενέργειες που θα μπορούσαν να χαλάσουν το όλο κλίμα. Σίγουρα έχει μεγαλώσει κατά πολύ η ανάγκη σας για απόλυτη αγάπη, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να την διεκδικήσετε δεν είναι προβάλλοντας ανασφάλεια ή ταυτίζοντας τον εαυτό σας με άλλους.

Συμβουλή
Εργαστείτε οργανωμένα και μεθοδικά. Μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις για τη σταδιοδρομία σας. Μη δανειστείτε χρήματα αν δεν είναι απαραίτητο.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         31 Ιανουαρίου: Δείξτε περισσότερη προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις, γιατί τις έχετε ξεχάσει.
-         14 Φεβρουαρίου: Οι ανασφάλειές σας θα βγουν στην επιφάνεια, ταρακουνώντας την ηρεμία σας.
-         15 Απριλίου: Μείνετε αισιόδοξοι και μην αφήσετε να σας κυριεύσει η μελαγχολία.
-         14 Μαΐου: Κρίνεται το μέλλον σας, οπότε αφήστε να βγει ο καλύτερός σας εαυτός.
-         20 Μαΐου: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και αποφορτιστείτε από ευθύνες που δε σας αναλογούν.
-         27 Ιουλίου: Ανοίγονται νέοι δρόμοι και εμφανίζονται ευκαιρίες από το πουθενά.
-         25 Αυγούστου: Αποφύγετε κόντρες και αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο.
-         8 Οκτωβρίου: Η επικοινωνία θα προσκρούει σε εμπόδια, κάνοντάς σας στάσιμους για την ώρα.
-         6 Νοεμβρίου: Κρατήστε χαμηλούς τόνους σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό.
-         30 Δεκεμβρίου: Προτιμήστε να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας, χωρίς να αλλάζετε συνέχεια γνώμη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 11, οπλίζοντάς με θάρρος και αρκετές νέες ιδέες. Μετατρέψτε το άγχος που έχετε σε δράση για να έχετε σημαντικά αποτελέσματα. Οι εξελίξεις των γύρων σας ίσως επηρεάσουν και τη δική σας οικονομική πορεία. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας που πραγματοποιείται στις 30 και είναι η δεύτερη Νέα Σελήνη το μήνα, βάζει τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και να τολμήσετε να το ονειρευτείτε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 13, οπότε φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας. Παράλληλα καθορίστε τις θέσεις σας για να μπορείτε να καλύψετε καλύτερα τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σας ανάγκες. Μην αφήσετε παρασκηνιακές καταστάσεις να σας διχάζουν μεταξύ ελπίδας και άγχους. Τα πράγματα καλυτερεύουν από τις 28 που επανέρχεται σε ορθή πορεία.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας από τις 5, βάλτε σε τάξη τον ψυχολογικό σας κόσμο και ρυθμίστε τις υποθέσεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που χρειάζεται και μην παρασύρεστε συναισθηματικά από εξωτερικές επιρροές. Στο συγχρονισμό είναι αλήθεια ότι χάνετε αλλά έχετε καλές προοπτικές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συντονιστείτε για να μην ενεργείτε πρόωρα ή αργά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα. Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν, όμως αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχονται πιο κοντά με τους φίλους σας.

ΜΑΙΟΣ
Αφού καταπιέζεστε μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια. Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο το χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες και διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα και προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε. Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν κάποιες φορές τη διάθεση. Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό με διάρκεια και μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας. Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα, όμως παράλληλα σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 10, δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλο τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα. Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας που θα τις μάθετε αργότερα, για αυτό αν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις γιατί θα κάνετε λάθος.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές διαθέσεις που έχετε σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς. Αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Μερικές από τις οικογενειακές σας σχέσεις θα προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας και κάποια περιστατικά θα σας κάνουν να ασφυκτιείτε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Από τα καινούρια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας αυτό το μήνα προσέξτε να κάνετε σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείτε από αυτά που δεν αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σας. Οι πολλές επαφές και οι μετακινήσεις θα σας βοηθήσουν να αισθάνεστε και να δείχνετε καλύτερα από πριν, ενώ αλλάζοντας παραστάσεις θα λάμπετε στην κυριολεξία.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Μπορεί ο πολύς κόσμος, η ένταση και οι πειραματισμοί κάθε είδους, να σας συνεπαίρνουν και να σας ξετρελαίνουν, αλλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο αυτή τη στιγμή να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για δράση. Το ότι έχετε αρκετή εύνοια, δε διορθώνει την κατάσταση, γι’ αυτό κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για αργότερα και μην μπείτε σε ξένα χωράφια.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 4, θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά, όσο και αν η γενική κατάσταση δε σας φαίνεται τόσο αισιόδοξη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας, αλλά μπορεί για λίγο να αφήσουν ακάλυπτες μερικές πρακτικές σας ανάγκες. Τα έξοδα που θα έχετε να καλύψετε θα είναι σταθερά, εκτός και αν εσείς από δική σας παρόρμηση, δημιουργήσετε κάποια καινούρια.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132