Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικα
Ο αυξανόμενος φόρτο εργασίας θα σας ωθήσει να κάνετε δραστικές αλλαγές στη ζωή σας, αλλά αυτό περιλαμβάνει περισσότερες ώρες εργασίας. Το μυαλό σας θα συνεργάζεται πλήρως με τα «θέλω» σας, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς εάν βρεθείς σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι  θα επιλέξεις το σωστό δρόμο. Τους πρώτους μήνες του έτους θα προκύψουν κάποιες οικονομικές ανωμαλίες, αλλά στην πορεία θα εξομαλυνθούν. Πρέπει μέσα στο πρόγραμμά σας να εντάξετε και χρόνο για φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, μιας και η έντονη κινητικότητα των εργασιακών σας εν μέρει θα σας αποξενώσει.


Εργασία - Καριέρα
Τα πράγματα θα προχωρήσουν σύμφωνα με τα σχέδια σας κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους , κατά το οποίο θα είστε ιδιαίτερα σοφοί για να θέσετε τα θεμέλια για το δεύτερο εξάμηνο. Θα επισκιάσετε αντιπάλους, όσο δύσκολος και αν μπορεί να είναι ο ανταγωνισμός . Βρείτε τρόπο να επεκτείνετε την ομάδα των ατόμων που έχετε δίπλα σας, για να ελαττώσετε το φόρτο εργασίας. Βέβαια, επιλέξτε προσεκτικά ποιους θα βάλετε δίπλα σας, γιατί δε σας χρειάζονται όσοι καιροφυλακτούν ή σας προκαλούν αρνητικότητα. Ταξίδια στο εξωτερικό είναι πιθανά, και είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσουν στο να αναπτυχθείτε. Από το Σεπτέμβριο έως και το Δεκέμβριο, θα διανύσετε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο και τα γεγονότα που θα προκύψουν θα βάλουν βάσεις και για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Οικονομικά
Χρησιμοποιήστε τους υπάρχων πόρους με σύνεση για να μην εμποδίσετε την πρόοδό σας και να υπάρξει αύξηση των εσόδων σας. Απερίσκεπτα έξοδα θα βάλουν φρένο στην πρόοδό σας, οπότε αποφύγετε περιττές δαπάνες με κάθε τρόπο. Η σταθεροποίηση των οικονομικών σας πόρων θα είναι το μαξιλάρι που θα εξασφαλίσει το μέλλον σας.


Σχέσεις
Κάποιες σκληρές δοκιμασίες στις σχέσεις διαφαίνονται το δεύτερο τρίμηνο του 2014, που όμως δε θα είναι τόσο σημαντικές αν διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Διατηρήστε φιλίες με ανθρώπους που έχουν δείξει το πραγματικό τους πρόσωπο και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο προσθέτοντας άτομα με κριτήριο την εμπιστοσύνη και την αληθοφάνεια. Στην προσωπική σας σχέση θα υπάρχει ομαλότητα και θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Θα έχετε υποστήριξη σε ότι χρειαστείτε και η μαγεία της σχέση σας θα συνεχιστεί.

Συμβουλή
Μείνετε αισιόδοξοι και ασχοληθείτε με δημιουργικές αναζητήσεις . Μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις να εισβάλουν στο μυαλό σας. Περάστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να χαλαρώσετε. Το χρωστάτε στον εαυτό σας να μην τον παραμελείτε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         31 Ιανουαρίου: Ολοκληρώνετε έναν κύκλο σκληρών δοκιμασιών με επιτυχία. Αρχίστε τις επόμενες κινήσεις σας χωρίς χρονοτριβή.
-         15 Απριλίου: Αρκετές σχέσεις θα δοκιμαστούν, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.
-         29 Απριλίου: Μην αποκαλύψετε τα σχέδιά σας, καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο.
-         1 Μαρτίου: Επιστροφές από το παρελθόν προκαλούν αναστάτωση στη ζωή σας και σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.
-         14 Μαΐου: Αλλάξτε παραστάσεις και απεγκλωβιστείτε απ ότι σας πνίγει.
-         28 Μαΐου: Ευχάριστες ειδήσεις, θα είναι η εκκίνηση στο να ξεκινήσετε κάτι νέο.
-          26 Απριλίου: Καινούριες γνωριμίες και ευκαιρίες για ταξίδια θα έχουν τον πρώτο ρόλο.
-         25 Αυγούστου: Βγείτε από αδιέξοδα και κοιτάξτε κατάματα την πραγματικότητα.
-         8 Οκτωβρίου: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην εκφραστείτε σε υψηλούς τόνους.
-         24 Οκτωβρίου: Η πίεση στον εργασιακό χώρο θα είναι έντονη, αλλά το αποτέλεσμα ευχάριστο.
-         22 Νοεμβρίου: Βελτιώστε την προσωπική σας ζωή, αλλά και την επαγγελματική σας θέση.
-         24 Δεκεμβρίου: Δείτε με σύνεση και λογική τις επιλογές που έχετε και μετά προσχωρήστε σε αλλαγές.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Εστιάστε την προσοχή σας σε εξωτερικές δραστηριότητες. Θα υπάρξουν αλλαγές στο χώρο που κινείστε και ορισμένες από αυτές αφορούν το χρηματοοικονομικό σας τομέα που θα είναι μακροπρόθεσμες. Το ενδιαφέρον σας για τον Ιανουάριο θα στραφεί και σε ότι σχετίζεται με προσωπική μεταμόρφωση , ταξίδια και εξωτερικές υποθέσεις. Ακολουθήστε τις δικές σας ανάγκες και νιώστε άνετα κάνοντας πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν. Κρατήστε την ανυπομονησία σας και μη βιάζεστε σε όλα για το αποτέλεσμα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Ενώ όλα θα προχωρούν κανονικά από τις 15 του μήνα θα νιώσετε ότι περιορίζεστε. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα χαλάσουν το πρόγραμμά σας, γιατί αν νιώθετε ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική πολύ γρήγορα θα ανασάνετε φρέσκο αέρα. Μέσα από τις πληροφορίες που θα πάρετε από το περιβάλλον σας, θα μάθετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα λειτουργήσουν υπέρ σας στην πορεία.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Ξεκαθαρίζει το τοπίο, αφήνοντας το μυαλό σας ανενόχλητο να δουλέψει δημιουργικά και προς τις κατευθύνσεις που εσείς θέλετε. Απολαύστε ότι έχετε και ετοιμαστείτε για κάτι μεγαλύτερο. Συγκεντρωθείτε σε έναν στόχο και κάντε τα απαιτούμενα σχέδια για να τον επιτύχετε. Ακόμα και αν κάποιες ιδέες σας φαίνονται παράταιρες με αυτό που θέλετε, μη βιαστείτε να τις απορρίψετε.




ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Τα συναισθήματα που θα νιώσετε αυτό το μήνα να σας κυριεύουν, χρησιμοποιήστε τα με δημιουργικό τρόπο. Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 15 στο Ζυγό και η έκλειψη Ηλίου στις 29 στον Ταύρο, σας προκαλούν νευρικότητα, οπότε μην τα κρατάτε όλα μέσα σας, καθώς μία απότομη έκρηξη από τη συσσώρευση δε θα σας βοηθήσει σε κάτι. Όσο περνούν οι μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας βαραίνει, ότι δε σας χρησιμεύει και ότι σας πηγαίνει πίσω. Πλέον βρίσκεστε στο σημείο που μόνο μπροστά πρέπει να πηγαίνετε.

ΜΑΙΟΣ
Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης σας βρίσκει έτοιμους να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και καθώς και η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 28, θα αρχίσετε να είστε πιο ενθουσιώδεις και πιο ενεργητικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούριο ή αποφασίστε κάποιο ταξίδι που συζητούσατε πριν καιρό. Οτιδήποτε νέο βάλετε στη ζωή σας, έχει πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες και κερδίστε πόντους.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Αρχίζετε να αλλάζετε διάθεση προς το καλύτερο και πιο ζωντανοί για να ασχοληθείτε με ότι πραγματικά θέλετε. Ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας από τις 17, θυμίζοντάς σας ότι δεν μπορείτε να κρυφτείτε από προβλήματα που προκύπτουν οπότε πρέπει να απομακρυνθείτε από το καβούκι σας. Δεν υπάρχει λόγος να τρομάξετε, καθώς η αναστάτωση θα διαρκέσει λίγες ημέρες, καθώς έρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 23, βοηθώντας σας να αναπνεύσετε και καλμάροντας τα νεύρα σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Ο Ερμής επανέρχεται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 1, αποκαθιστώντας δυσκολίες στην επικοινωνία και κάνοντάς σας να αισθάνεστε σαν παιδί που θέλει να ανακαλύψει νέα πράγματα. Η ανήσυχη φύση σας λατρεύει τις νέες πληροφορίες, και το μυαλό σας είναι πιο ενεργό και ανοικτό. Αφεθείτε σε διανοητικές δραστηριότητες, κάτι που το έχετε με ευκολία. Το γούρι σας είναι το μυαλό σας, οπότε χρησιμοποιήστε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σας αυτό το μήνα, απ’ ότι συνήθως. Έτσι και αλλιώς στην παρούσα φάση θα προτιμήσετε να παραμείνετε σε πράγματα που γνωρίζετε καλύτερα, παρά να δοκιμάσετε κάτι καινούριο. Απολαύστε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων. Το έχετε ανάγκη να βρίσκεστε με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας εκτιμούν.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Αποζητάτε την άνεση και την προσοχή ταυτόχρονα, και ο Σεπτέμβριος είναι ένας πολύ καλός μήνας για να περάσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας τον ελεύθερο χρόνο σας, να εκφραστείτε ή να δημιουργήσετε κάτι υπέροχο. Δείξτε την αγάπη σας σε κάποια πρόσωπα που το περιμένουν για να νιώσουν πιο κοντά σας. Η χαλάρωση που θα εισπράξετε θα αυξήσει την έμπνευσή σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Εν μέρει δύσκολος ο Οκτώβριος καθώς πραγματοποιούνται δύο εκλείψεις, η μία Ολική Σελήνης στις 8 στον Κριό και η άλλη Ηλίου στις 23 στο Σκορπιό. Θα αισθανθείτε πως κάποιοι προσπαθούν να μπλεχτούν στα πόδια σας και σας καταλογίζουν ευθύνες. Ηρεμήστε, δείτε τα πράγματα σφαιρικά και μη βιαστείτε να εγκαταλείψετε ένα από τα όνειρά σας. Ακόμα και οι δυσκολίες, πολλές φορές οδηγούν σε νέες ευκαιρίες.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Ύστερα από ένα πιεστικό μήνα που περάσατε, έρχεται ο Νοέμβριος να σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις ισορροπίες σας. Ότι θέλετε ή χρειαστείτε, μπορείτε να το πάρετε ακόμα και να το ζητήσετε. Να είστε ανοιχτοί στο να προσφέρετε και εσείς, ώστε να απολαύσετε τα καλά που θα σας δώσουν όπως προσήλωση, βοήθεια και εκτίμηση στο πρόσωπό σας.





ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 6, ήρθε η στιγμή να αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας ενοχλεί και να τελειώσετε ότι δεν έχει λόγο για συνέχεια. Περισσότερο θα σας επηρεάσει συναισθηματικά και ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες σας καλά κρυμμένες. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η κακή συμπεριφορά τιμωρείται και η καλή ανταμείβεται. Πράξτε αναλόγως το συμφέρον σας.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132