Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΙΧΘΥΣ

Γενικα
Κανείς δε θα πιστεύει φέτος ότι είστε εσείς. Ναι, οι αλλαγές που έχετε να κάνετε θεαματικές και όχι μόνο εξωτερικές, αλλά και εσωτερικές που είναι το κυριότερο. Το 2014 σας αφυπνίζει και αποφασίζετε να εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, να βοηθήσετε τον εαυτό σας να βρει δύναμη και να σταματήσετε να κρύβεστε κλαίγοντας τη μοίρα σας όταν υπάρχουν δυσκολίες. Από το Μάρτιο θα αρχίσετε να γεμίζετε ιδέες, θα δεχθείτε προτάσεις για συνεργασίες, ενώ ούτε συναισθηματικά θα μείνετε παραπονεμένοι. Πάρτε αποφάσεις για τη ζωή σας και αυτή τη φορά κάντε το μόνοι σας. Βοήθεια θα έχετε όποτε τη χρειαστείτε, αλλά κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά χρειάζεστε περισσότερο από εσάς. Αλλαγή σκηνικού θα υπάρχει και στον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς τη νέα χρονιά αρκετά νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ παράλληλα κάποια θα φύγουν. Το τελευταίο τρίμηνο θα υπάρχει έντονη  κινητικότητα και όλα θα είναι πιθανά, από μια νέα γνωριμία μέχρι αλλαγή πλεύσης επαγγελματικά.


Εργασία - Καριέρα
Υπερασπιστείτε τα θέλω σας στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Πείτε ναι σε μια επαγγελματική πρόταση που θα αποτελέσει πράξη επένδυσης για το μέλλον σας, αλλά πριν προχωρήσετε σε καθοριστικές αποφάσεις, πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με αυτό που σας λείπει από τη ζωή για να μπορέσετε να καλύψετε τα κενά και οι προσπάθειές σας να μην πάνε χαμένες.

Οικονομικά
Αποταμιεύστε με τον καλύτερο τρόπο, βελτιώνοντας τα έσοδά σας και αντισταθείτε στις άσκοπες σπατάλες. Στην επιφάνεια θα έρθουν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που ζητούν απεγνωσμένα τη διευθέτησή τους, αλλά την ίδια στιγμή από εκεί που δε θα το περιμένετε θα δημιουργηθούν καινούριες πηγές εσόδων και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σαφώς πιο ανακουφισμένοι.

Σχέσεις
Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και την αυτονομία σας για να σας δείξουν σεβασμό σε αυτά που ζητάτε. Δώστε ηθική αλλά και πρακτική συμπαράσταση σε οικογενειακά πρόσωπα που το χρειάζονται , για να πάρετε και εσείς αργότερα. Μην αφήσετε τα κενά που νιώθετε στις σχέσεις σας να διογκωθούν, χωρίς να κάνετε κάτι για να τα αλλάξετε γιατί θα αρχίσετε να επαναστατείτε και οι γύρω σας δε θα καταλαβαίνουν το λόγο, αφού δε θα έχετε εκφράσει τις ανησυχίες σας.

Συμβουλή
Μην αφήσετε τα συναισθήματα να είναι η κατευθυντήρια δύναμη σας. Επιβάλλεται να είστε πρακτικοί και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μειώνουν το στρες σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         14 Φεβρουαρίου: Μην αφήσετε αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο να σας βγάλουν εκτός προγράμματος.
-         6 Μαρτίου: Επενδύστε μόνο στην πραγματικότητα και μη ζείτε σε ουτοπίες.
-         13 Απριλίου: Στον προσωπικό σας χώρο εκφραστείτε ελεύθερα και εκδηλώστε τα συναισθήματά σας.
-         29 Απριλίου: Θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τις προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις.
-         13 Ιουνίου: Αποφύγετε κόντρες και συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο.
-         25 Αυγούστου: Βάλτε τέλος σε προβλήματα που αφήνετε να διαιωνίζονται.
-         9 Σεπτεμβρίου: Μην μπερδέψετε τον οικογενειακό σας χώρο με τον επαγγελματικό.
-         24 Οκτωβρίου: Η τύχη θα είναι μαζί σας, για αυτό μην την προκαλείτε.
-         23 Δεκεμβρίου: Διατηρήστε την εικόνα σας στον εργασιακό χώρο και αναπτύξτε τις ιδέες σας.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια, θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη εύθραυστος. Προσέξτε την υγεία σας, την ψυχολογική σας ισορροπία, τις υποχρεώσεις στους δικούς σας και τα δύσκολα που δε θα λείψουν από το περιβάλλον του εργασιακού σας χώρου. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, επιχειρήστε το, αλλά αν θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό, κάντε το αφού πρώτα έχετε υπολογίσει το πώς θα το καλύψετε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 6, φέρνει γύρω σας άτομα που θα σας ακούνε, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις τους. Βρείτε τους πόρους που χρειάζονται τα επαγγελματικά σας σχέδια για να προχωρήσουν σε έργο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των υποθέσεων σας. Δουλέψετε πάνω σε δύσκολες υποθέσεις και προσπαθήστε για ένα καλό τέλος.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 1, αναδιοργανωθείτε στον επαγγελματικό τομέα για να διορθώσετε τα τρωτά σας σημεία ή να ανακαλύψετε παρασκήνια που υπάρχουν σε βάρος σας και να τα εξαρθρώσετε. Δείτε με καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχετε στο συναισθηματικό τομέα και μην ακροβατείτε με ελπίδες που κατασκευάζετε, ενώ ξέρετε ότι δεν ευσταθούν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας από τις 5 και σας βοηθάει να κάνετε με άνεση αυτό που θέλετε ή να επιτύχετε στις δύσκολες υποθέσεις σας, που εδώ και αρκετό καιρό σας έχουν αγχώσει. Μην απελπιστείτε και θυμώσετε, εξαιτίας των νέων ευθυνών στον εργασιακό σας χώρο ή λόγω των περίπλοκων καταστάσεων στον οικονομικό σας τομέα.

ΜΑΙΟΣ
Αποφασίσατε να καταργήσετε τα αυτονόητα και έτσι οι κόντρες δίνουν και παίρνουν. Η διεισδυτική σας σκέψη θα ξεσκεπάσει πολλές κρυμμένες αλήθειες που θα αποκαλύψουν σχέσεις που στηρίζονται στην ανασφάλεια, αλλά και εκείνες που βασίζονται στην ελεύθερη επιλογή και προτίμηση. Τα συναισθήματά σας θα είναι αντιφατικά και είναι φυσικό πως θα υπάρχει ένταση στην ερωτική σας ζωή.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 9, τακτοποιήστε ότι έχει διαταραχθεί στο στενό σας περιβάλλον και καλλιεργήστε το έδαφος για τις αλλαγές που έχετε κατά νου να επιχειρήσετε. Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να μπορείτε με ευκολία να επηρεάζετε γνώμες, ακόμα και των πιο δύσκολων συνεργατών σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Είναι η κατάλληλη εποχή για να διορθώσετε πρακτικά και συναισθηματικά σας θέματα που δεν πηγαίνουν καλά, να ανεφοδιάσετε τις δυνάμεις σας, αλλά και να καλλιεργήσετε τα μέσα που διαθέτετε. Θέστε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και εκτός του ότι θα νιώσετε πιο άνετα στο χώρο σας, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες, τα καθήκοντα και τα γεγονότα, δε θα καταφέρουν να ξελαφρώσουν την καρδιά σας. Χρειάζεται, λοιπόν, υπομονή και ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε όλα όσα πρέπει για να αποφύγετε τα λάθη. Διοχετεύστε τη δύναμη και τη σκληράδα σας σε σωστές δόσεις και στην κατάλληλη στιγμή, για να μην πληγώσετε ή πληγωθείτε και κυρίως για να μην επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις  9, μην αφήσετε το συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε αυταπάτες, αλλά ούτε και την ευαισθησία σας να σας απομακρύνει από το σύντροφό σας σαν τακτική αντίδρασης. Ελέγξτε τις διακυμάνσεις στη διάθεσή σας και μην τις εκδηλώνετε στο ταίρι σας που δεν σε θέση να τις ανεχτεί ή ίσως δεν έχει την ωριμότητα να τις καταλάβει.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Περάστε στην οργανωμένη αντεπίθεση με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Ο ρεαλισμός σας και η απόλυτη διαύγεια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και κύρος στον επαγγελματικό χώρο. Το μόνο που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την ευρηματικότητά σας, που είναι και το δυνατό σας χαρτί και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Ότι και αν γίνει παραμείνετε μεθοδικοί.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 16, είναι προτιμότερο να εκβαθύνετε στους λόγους που σας κάνουν ιδιαίτερα υποκειμενικούς, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Υιοθετήστε μια στάση μη εγωκεντρική, για να δείτε λαμπρά αποτελέσματα. Μια που οποιαδήποτε πρόταση έχει την προσωπική σας σφραγίδα, είναι ικανή να πετύχει απόλυτα. Επιλύστε όλες τις καταστάσεις που υπάρχουν και αποδεχθείτε προκλήσεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αλλά  η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο, προβλέπεται κάτι παραπάνω από θαυμάσια. Κάποιοι διαπληκτισμοί που θα αντιμετωπίσετε, οφείλονται κυρίως στην τάση επιβολής που σας χαρακτηρίζει. Χαλαρώστε λοιπόν, αφήνοντας πίσω νεύρα και εντάσεις που θα σας ωθήσουν στα άκρα.


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132