Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΚΡΙΟΣ

ΓενικΑ

Χάρη στις συνεχιζόμενες πλανητικές διελεύσεις το 2014 μπορείτε να φθάσετε με επιτυχία στην ολοκλήρωση θεμάτων που για αρκετό διάστημα τον χρόνο που πέρασε είχατε μείνει πίσω λόγω προβλημάτων. Βέβαια, να είναι προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση νέων ζητημάτων που μπορεί να εμφανιστούν , αμφισβητώντας την ικανότητά σας να προσαρμοστείτε στις αλλαγές. Οι γρήγοροι ρυθμοί μπορούν να κάνουν τη ζωή σας αρκετά ταραχώδη. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και προσπαθήστε να μην είστε απρόθυμοι. Στις αρχές της χρονιάς ο ανάδρομος Δίας, ο Κρόνος και η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, θα σας κουράσουν και καλό θα ήταν να μην κινηθείτε βιαστικά σε σοβαρά θέματα για να μην  καταλήξετε μπερδεμένοι. Επιβραδύνετε τα επόμενα βήματά σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας και την ευημερία σας.


Εργασία - Καριέρα
Το 2014 προωθεί τα προσωπικά εργασιακά θέματα, αλλά σε ότι θα αφορά συλλογικές επιχειρηματικές συνεργασίες, σε αρκετές από αυτές ενδέχεται να φέρει το τέλος. Υποστήριξη θα δεχθείτε, όπως και φρέσκες ιδέες που θα βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και της παραγωγικότητα σας. Κάντε μια προσπάθεια να βελτιώσετε  τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο, για να υπάρχει μια σχετική άνεση κινήσεων. Ίσως να δαπανηθούν χρήματα για νέα πλάνα που έχετε κατά νου, αλλά όσο και αν είστε προσπαθήσετε να είστε εγκρατείς, ορισμένα δε θα τα γλιτώσετε. Αποφύγετε δεσμεύσεις που γνωρίζετε ότι δε θα εκπληρώσετε. Από το Μάρτιο έως το Μάιο, η σταδιοδρομία σας θα παραμείνει ως έχει, κάνοντάς σας να νιώθετε αδικημένοι.

Οικονομικά
Το πρώτο τρίμηνο του 2014 αποφύγετε να δανείσετε χρήματα, καθώς θα χρειαστείτε εσείς οι ίδιοι οικονομική βοήθεια και ότι σκορπίσετε δε θα μπορείτε να το μαζέψετε. Τον Ιούνιο θα προκύψουν διαφορές που σχετίζονται με κοινούς λογαριασμούς . Ζητήματα που αφορούν κληρονομικά, θα πρέπει να τα χειριστείτε με προσοχή, γιατί μια λάθος κίνηση μπορεί να σας βλάψει αλλά και να σας αποξενώσει από αγαπημένα άτομα. Από τον Ιούλιο έως και το Δεκέμβριο, είναι μια περίοδος ευνοϊκή για σας σε επενδύσεις και κέρδη.

Σχέσεις
Η καινούρια χρονιά ξεκινάει μα ανάλαφρο κλίμα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Από το Μάρτιο και μετά, θα περάσετε κάπως άβολα και δύσκολα και καλό θα ήταν να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους, ώστε οι διαφωνίες ή οι διαφορές που θα προκύψουν με οικογενειακά πρόσωπα, να μη φτάσουν στο απροχώρητο προκαλώντας ρήξη ανάμεσά σας. Όσοι είστε δεσμευμένοι μην φέρεστε απότομα στο ταίρι σας και το απομακρύνετε με τη συμπεριφορά σας. Οι αδέσμευτοι, υιοθετήστε μια πιο γλυκιά συμπεριφορά για να μπορέσουν να σας πλησιάσουν.

Συμβουλή
Μην αφήσετε την παρορμητικότητά σας ανεξέλεγκτη και αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στρες. Διευθετήστε νομικά θέματα και βρείτε χρόνο για τους δικούς σας ανθρώπους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         16 Ιανουαρίου: Μη βιαστείτε να προχωρήσετε γιατί οι κινήσεις σας θα είναι μπερδεμένες.
-         31 Ιανουαρίου: Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βάλετε σε τάξη επαγγελματικά σχέδια.
-         15 Απριλίου: Μην αφήσετε την ανασφάλεια να γίνει σύμβουλός σας και να σας κυριεύσει.
-         29 Απριλίου: Εκμεταλλευτείτε σωστά ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν γι αύξηση των εισοδημάτων σας.
-         20 Μαΐου: Σχετιστείτε μόνο με όσους είναι ξεκάθαροι και ειλικρινείς απέναντί σας.
-         12 Ιουλίου: Αφήστε το παρελθόν πίσω και προχωρήστε μπροστά με αισιοδοξία.
-         26 Ιουλίου: Αφιερώστε χρόνο σε φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή σύντροφο, γιατί το χρειάζεστε και εσείς.
-         8 Οκτωβρίου: Πριν αρχίσετε να αντιδράτε υπερβολική, σκεφτείτε πως οι επαναστάσεις δε γίνονται χωρίς αιτία.
-         24 Οκτωβρίου: Αλλαγές στο συναισθηματικό σας κόσμο σας βγάζουν έξω από τα νερά σας.
-         6 Δεκεμβρίου: Εκφράστε τα «θέλω» σας με τόλμη, αρκεί να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Από τις 15 του μήνα και μετά επικεντρωθεί σε ελπίδες, όνειρα και επιθυμίες για το μέλλον σας. Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να επεξεργαστεί πληροφορίες για τη μετέπειτα πορεία σας και έμφαση στην σφυρηλάτηση ισχυρότερων φιλίες και δεσμεύσεων. Το ομαδικό πνεύμα δε θα είναι το καλύτερό σας, αλλά δε χάνετε τίποτα ακούγοντας τους άλλους.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Χρειάζεστε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να βάλετε μια τάξη στο μυαλό σας. Αν αισθανθείτε ότι σας λείπει η απαιτούμενη ενέργεια, προσπαθήστε να περάσετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα για να ενεργοποιήσετε τον εαυτό σας. Σταματήστε να αμφισβητείτε τις ικανότητές σας και μην κρύβεστε από τον κόσμο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε με ότι σας χαλαρώνει.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Με την είσοδο της άνοιξης θα θελήσετε να ασχοληθείτε πιο εντατικά με τη ζωή σας, γιατί έχετε αρχίσει και αισθάνεστε κολλημένοι πίσω με το παρελθόν και ψάχνετε ποιοι αισθάνονται όπως εσείς. Με τη Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας στις 30 (είναι η δεύτερη νέα σελήνη στο μήνα), θα αφυπνιστείτε από το λήθαργο που έχετε πέσει και θα αρχίσετε να κινείστε δυναμικά στο χώρο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 7, καλυτερεύοντας την επικοινωνία με τους γύρω σας, αλλά η ολική έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 στο Ζυγό, επηρεάζει άμεσα τις προσωπικές σας σχέσεις. Κρατήστε ήπιους τόνους και αποφύγετε να μοιραστείτε μυστικά που δε θέλετε να βγουν στην επιφάνεια για δικούς σας λόγους. Μην ονειροβατείτε και κάνετε πολλά σχέδια ταυτόχρονα γιατί θα χάσετε το μέτρο.

ΜΑΙΟΣ
Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 3, κάνοντας τη ζωή σας να κινείται σιγά- σιγά προς τα εμπρός. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και ελκυστικοί, προσελκύοντας κοντά σας ενδιαφέροντες ανθρώπους. Θα έχετε να πείτε πολλά, αλλά προτιμήστε να επικεντρωθείτε σε λίγα και καλά, μέχρι να ανακτήσετε πλήρως τις ισορροπίες σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Τακτοποιήστε έγκαιρα το πρόγραμμά σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, καθώς ένας συγγενής θα χρειαστεί τη βοήθειά σας άμεσα. Βάλτε μία τάξη και ηρεμήστε το μυαλό σας, γιατί προέχει να βρείτε μια σωστή διέξοδο για τις ιδέες σας και όχι να εστιάζετε στο τίποτα. Η αποφυγή προβλημάτων δε σημαίνει και τη λύση τους.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Μπαίνοντας στο δεύτερο μήνα του καλοκαιριού θα αισθανθείτε την ανάγκη να διασκεδάσετε περισσότερο και να βγείτε από το καβούκι σας. Με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 22, θα νιώσετε ότι η ζωή σας δεν είναι τόσο ανάλαφρη όσο πιστεύατε και θα ψάξετε να βρείτε τρόπους να επιβραδύνετε τους ρυθμούς σας για να μη χάσετε σημαντικά κομμάτια του εαυτού σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Βρίσκεστε σε φάση να θέλετε να απολαύσετε ότι συμβαίνει γύρω σας και να αγαπήσετε το εγώ σας περισσότερο. Δεν είναι άσχημη ιδέα, αλλά μπορείτε να κρατήσετε τις σκέψεις σας για σημαντικά έργα και πράγματα που πρέπει να κάνετε. Από τα μισά του μήνα και μετά αφιερώστε χρόνο στην εργασία σας, βρίσκοντας τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτήν και τη διασκέδαση. Συνειδητοποιήστε ότι μπορείτε να κάνετε και τα δύο αν πραγματικά το θέλετε. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Η ανακάλυψη ισορροπιών σε όλους τους τομείς της ζωή σας, κρίνεται σημαντική για όλο το μήνα και όσο πιο πολύ το καταφέρετε, τόσο πιο καλύτερα θα νιώσετε. Αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα, δείξτε σε άτομα που είναι δίπλα σας ότι τα υπολογίζετε και τα αγαπάτε και μην καταδικάζετε συναισθήματα που σας φοβίζουν. Η διασκέδαση κρίνεται απαραίτητη, για να κρατηθείτε ενεργοί.

 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Η Ολική έκλειψη Σελήνης στις 8 στο ζώδιό σας, θα φέρει προβλήματα στον τομέα τις επικοινωνίας σας. Προσέξτε πως θα εκφραστείτε και μην απαντήσετε με πικρά λόγια άμα ακούσετε κάτι που δε θα σας αρέσει. Οι βιαστικές αποφάσεις δε θα σας βγάλουν σε καλό, οπότε σκεφτείτε καλά πριν πράξετε οτιδήποτε. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας μπλοκάρουν και να χάσετε τον έλεγχο.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Αυτό το μήνα αλλάζει η διάθεσή σας προς το καλύτερο. Ξεπερνώντας την αναταραχή που σας προκάλεσε η έκλειψη του προηγούμενου μήνα, θα έχετε τη διάθεση να αποκτήσετε νέες εμπειρίες, να επεκτείνετε τις ιδέες σας και να εξερευνήσετε καινούρια πράγματα. Ο ενθουσιασμός σας θα είναι σύμμαχος για να δείτε και να μελετήσετε, αλλά και για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. 

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Διανύοντας τον τελευταίο μήνα της χρονιάς, θα αποφασίσετε να προσανατολιστείτε στο μέλλον και να οδηγήσετε εσείς οι ίδιοι τα όνειρα και τις φιλοδοξίες στην επιτυχία. Μπορείτε να πετύχετε τους στόχους σας και ο Ουρανός σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 21, θα είναι το έναυσμα για να σκεφτείτε σοβαρά όλα αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής, αλλά και όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε μέσα στον επόμενο χρόνο. 


Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132