Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2014 - ΤΑΥΡΟΣ

Γενικα

Πολλές αλλαγές περιμένουν φέτος όλους εσάς που εργάζεστε εντατικά, κάποιες καλές και κάποιες μέτριες. Ασχοληθείτε με αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα, κρατώντας τον εαυτό σας σε απόσταση από νομικά ζητήματα. Από το ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τον Απρίλιο, το διάστημα είναι πλανητικά θετικό για να ζητήσετε οικονομική υποστήριξη ή να πάρετε κάποιο δάνειο. Συνεχίστε να είστε φιλόδοξοι αλλά βάζοντας μπροστά το πρακτικό μυαλό σας για να μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας. Θέστε τον πήχη ως εκεί που μπορείτε να φτάσετε και όχι πέρα των δυνατοτήτων σας, για να μην έχει αντίκτυπο στην ψυχολογία σας. Το 2014 ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις, αλλά δεν είναι κατάλληλο για μεγάλες αγορές που θα είναι αβάσταχτες για τον οικονομικό σας προϋπολογισμό. Η οικογένειά σας θα είναι στο πλευρό σας και θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε όποιες διαφορές υπήρχαν μεταξύ σας.


Εργασία - Καριέρα
Εάν θέλετε να βελτιώσετε την ποιότητα της εργασίας σας, μοιράστε ευθύνες και μη βαρύνετε άλλο τη δική σας πλάτη. Με αυτόν τον τρόπο θα επικεντρωθείτε καλύτερα στο όραμά σας και θα έχετε μεγαλύτερη πρόοδο. Τα έσοδά σας δε θα μειωθούν, αλλά καλό θα ήταν να μειώσετε περιττές εργασιακές δαπάνες για να είστε καλυμμένοι σε περιπτώσεις κινδύνου. Το χρονικό διάστημα μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου, θα φέρει αναστάτωση και ανησυχίες για την καριέρα σας. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και πιστέψτε στις δυνατότητές σας. 

Οικονομικά
Το πρώτο εξάμηνο της νέα χρονιάς θα έχετε ανησυχίες για την οικονομική σας κατάσταση, όμως, από τον Ιούλιο και μετά θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ασφαλείς μια που η ρευστότητα των χρημάτων σας θα αυξηθεί. Αποφύγετε δαπάνες που δείχνουν ανευθυνότητα και επενδύστε τους οικονομικούς σας πόρους με σωστά κριτήρια. Η αγορά ενός ακριβού αυτοκινήτου, μπορεί να περιμένει.

Σχέσεις
Καθώς από την αρχή της χρονιάς θα είστε έντονα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα και δε θα έχετε τον απαιτούμενο χρόνο να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας σχέσεις. Οπότε σκόπιμο θα είναι σε συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, να μην είστε νευρικοί και απότομοι μαζί τους. Από το Μάιο θα αισθανθείτε πιο άνετοι και θα το αντιλαμβάνονται και οι γύρω σας. Το Σεπτέμβριο δώστε και πάλι προσοχή γιατί οι σχέσεις σας θα είναι τεταμένες.

Συμβουλή
Προγραμματίστε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και μην ενεργείτε αν νιώθετε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Η σωστή επένδυση των χρημάτων σας θα είναι το μεγάλο σας ατού. Προσέξτε τον εαυτό σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
-         1 Ιανουαρίου: Καλό θα ήταν πριν αρχίσετε να μιλάτε να σκέφτεστε λίγο περισσότερο.
-         19 Φεβρουαρίου: Ξεφορτωθείτε από πάνω  σας ευθύνες που έχετε αναλάβει χωρίς να σας αναλογούν.
-         15 Απριλίου: Μην έρθετε σε ρήξη με συνεργάτες και άτομα κύρους.
-         29 Απριλίου: Αποφύγετε άτομα που το μόνο που θέλουν είναι να σας εκμεταλλευτούν.
-         29 Μαΐου: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, καθώς τον έχετε παραμελήσει αρκετά.
-         26 Ιουλίου: Ξεκινήστε σοβαρές σχέδια με προοπτικές και τ6ο αποτέλεσμα θα είναι ικανοποιητικό.
-         25 Αυγούστου: Ο λόγος που θα νιώσετε φυλακισμένοι, είναι οι παραχωρήσεις που έχετε κάνει.
-         8 Οκτωβρίου: Ο οργανισμός έχει κουραστεί, για αυτό δώστε την πρέπουσα σημασία στην υγεία σας.
-         24 Οκτωβρίου:  Η συναισθηματική σας σχέση θα δοκιμαστεί και θα σας ταράξει.
-         23 Δεκεμβρίου: Τελειώνει το παρασκήνιο, οπότε ην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που αφορούν τρίτους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΟ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ξεκινάει μια καινούρια χρονιά και οι στόχοι σας γίνονται επιτέλους τα κύριο μέλημά σας και εστιάζετε εκεί με την πρέπουσα σημασία που οφείλετε. Αρχίστε να κοιτάτε το μέλλον σας και τακτοποιήστε τις εργασίες που πρέπει να ολοκληρώσετε, ακόμα και αν κάποιες στιγμές δυσκολεύεστε να έχετε πλήρη εικόνα. Αναθεωρήστε ορισμένα σημεία, ώστε να μη χάσετε τίποτα σημαντικό.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Νιώθετε τόσο σίγουροι για την πορεία και τις πράξεις σας, που πλέον δε δέχεστε από τους γύρω σας καμία αμφισβήτηση για τους στόχους σας και την κατεύθυνση σας. Κάντε μία ανασκόπηση των κινήσεών σας μέχρι τώρα, για να αποφασίσετε με καθαρή σκέψη το μετά. Κοιτάξτε βαθύτερα στο παρελθόν, θυμηθείτε λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβετε και προχωρήστε στο να αναπτυχθείτε αφήνοντας πίσω ανασφάλειες.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Έχετε όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να κάνετε καλή εντύπωση σε όσους σας ενδιαφέρει, αλλά δεν μπορείτε να αποφύγετε τις τάσεις απομόνωσης που σας πιάνουν κατά καιρούς. Αποβάλετε γρήγορα το συναίσθημα της ανασφάλειας που σας γυρίζει πίσω. Χρησιμοποιήστε σωστά τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας και μη διστάσετε να μοιραστείτε καινούριες ιδέες με άτομα που έχουν ανοιχτό μυαλό και ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας. 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Τις πρώτες ημέρες του μήνα θα νιώθετε σα να είστε αόρατοι και αυτό θα σας ωθήσει να θέλετε να κρύβεστε απ’ όλους και όλα. Στη συνέχεια θα βγείτε από το καβούκι σας, αποζητώντας την προσοχή των γύρω σας, όμως ο χρόνος θα είναι αρκετά πιεστικός μαζί σας στο να ανακτήσετε πληροφορίες που χάσατε με την απομόνωσή σας. Από τις 15 και μετά, φροντίστε να ολοκληρώσετε εργασίες που έχετε αφήσει μισές και προσεγγίστε συνεργάτες και άτομα κύρους. Στις 23 ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, αφήνοντάς σας να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά ή έκλειψη Ηλίου στις 29 που πραγματοποιείτε στο ζώδιό σας, εφιστά την προσοχή σας σε σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές.

ΜΑΙΟΣ
Φτιάχνει αισθητά η ψυχολογία σας και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας αυτό το μήνα. Με υψηλή αυτοεκτίμηση, συνεχίστε στα επόμενά σας βήματα και θα νιώσετε πιο άξιοι και ικανοί για μεγάλα πράγματα. Νιώθοντας δυνατοί και ακμαίοι, θα ωφεληθείτε σημαντικά σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Με την Αφροδίτη να μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 29, απολαύστε προσωπικές στιγμές και πάρετε αυτό που θέλετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Μετά από ένα δυνατό μήνα που σας έκανε να νιώθετε σα μικροί θεοί, αρχίζει να μειώνεται η εμπιστοσύνη σας και χάνετε την άνεση που είχατε. Το μυαλό σας θα δουλεύει αδιάκοπα και έτσι θα μπείτε στον πειρασμό να ψάχνετε για κάτι μεγάλο που θα σας κάνει να αισθανθείτε και πάλι καλύτερα. Προγραμματίστε εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν στο αποτέλεσμα.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού είναι ιδανικός για να απολαύσετε το χώρο σας και να ασχοληθείτε με αυτόν. Κάντε μικρές αλλαγές που δε θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας προϋπολογισμό και απολαύστε το σπίτι σας. Παράλληλα, δείτε τις προοπτικές που έχετε για να ξεκινήσετε κάτι νέο στον εργασιακό σας χώρο και εργαστείτε πάνω σε αυτό. Να είστε παρατηρητικοί με ότι συμβαίνει γύρω σας, για να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας πληροφορίες που θα μαζέψετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Ο Ερμής μαζί με τον Ήλιο και τον Άρη αγγίζουν τον τομέα των συναισθημάτων, αφήνοντάς σας να εκφραστείτε ελεύθερα, να δώσετε και να πάρετε αγάπη, να μοιραστείτε και να αισθανθείτε ότι η ζωή σας είναι όμορφη. Εκμεταλλευτείτε το μήνα για να πλησιάσετε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν αλλά και να σας πλησιάσουν. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε διακοπές ή μικρές αποδράσεις αν ο φόρτος της εργασίας δε σας επιτρέπει για πολύ και να περάσετε υπέροχα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Το διάλειμμα τελείωσε και ήρθε η στιγμή να επιστρέψετε στα καθήκοντά σας και να εργαστείτε με περισσότερη όρεξη πάνω σε επαγγελματικά θέματα που τρέχουν. Μια καλή ιδέα είναι να βρείτε τρόπους επέκτασης των στόχων σας και αν απαιτείται η προσθήκη νέων προσώπων για την επίτευξή τους, κάντε το. Παρακολουθείτε τι συμβαίνει γύρω σας2 και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα θα καταφέρετε πολλά. 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε περισσότερες δεσμεύσεις από όσες μπορείτε να αντέξετε, γιατί θα πιέσετε τον εαυτό σας και θα ζορίσετε την ψυχολογία σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου στο Σκορπιό, έρχεται να ταράξει τα νερά και θα σας ωθήσει να ψάχνετε για διέξοδο ώστε να ξεφορτωθείτε ευθύνες που σας έχουν στερήσει μέρος της ελευθερίας σας. Σίγουρα θα χρειαστείτε ένα διάλειμμα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 6, τραβάει την προσοχή σας αλλά ταυτόχρονα σας κατακλύζουν έμμονες ιδέες για το μέλλον σας. Αφού λοιπόν είναι το μόνο που αυτή τη στιγμή μπορείτε να σκεφτείτε, φροντίστε να μαζέψετε πληροφορίες και να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας. Κάτι που αποφεύγετε αντιμετωπίστε το γιατί δε θα το αποφεύγετε για πάντα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Θα έχετε αρκετή ελευθερία κινήσεων ενώ περιορίζονται οι δεσμεύσεις που σας εγκλώβιζαν να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω. Αποφύγετε ιδιοτροπίες που χαλάνε τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε αγαπημένα πρόσωπα να αγανακτήσουν ή να απομακρυνθούν από κοντά σας. Αφήστε τον εαυτό σας να χαρεί τις μέρες που έρχονται χωρίς καχυποψίες. 

Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132