Social Icons

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 2014:


Με τον Κρόνο να χτυπάει στο Λέοντα έως 23 Δεκεμβρίου του 2014, η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει θεαματικές αλλαγές και θα υπάρχει πίεση μιας και ένας σοβαρός πλανήτης ο Κρόνος είναι εξίσου σε ένα σοβαρό ζώδιο όπως ο Σκορπιός. Δε θα υπάρξουν περαιτέρω σοβαρές μειώσεις σε μισθούς.
Μικρή βοήθεια θα δώσει ο Δίας από το Λέοντα στις 16 Ιουλίου του 2014, αλλά καλύτερο και πιο ορατό αυτό το φαινόμενο θα γίνει το πρώτο εξάμηνο του 2015 που ο Κρόνος (σημαίνει πίεση, δυσχέρεια, επιβάρυνση) θα περάσει στον Τοξότη.

Γενικά από το Δεκέμβριο του 2013 τελειώνει ένα άσχημο διάστημα για τον κύριο Σαμαρά και θα υπάρξουν συμφωνίες με την Τρόικα.
Οι προβλέψεις μου το 2008 στην εκπομπή του κύριου Γιώργου Αυτιά ότι θα επανέλθει ο κύριος Αντώνης Σαμαράς στα πράγματα και ότι θα κυβερνήσει με τη βοήθεια άλλων κομμάτων επιβεβαιώθηκαν.
Εάν θυμάστε το 2012 στις 17 Ιούνιου έγιναν σοβαρές αλλαγές και αυτό το είχα προβλέψει ένα μήνα πιο μπροστά.
Όλο το πρώτο εξάμηνο του 2014 θα δέχεται επιδράσεις και η πορεία αυτής της κυβερνητικής σύμπραξης μέσα στο 2014 θα τελειώσει. Οι πολιτικές εξελίξεις θα τρέχουν από τις 20 Ιανουαρίου και μετά. Υπάρχει περίπτωση να πάμε σε υπηρεσιακή κυβέρνηση μέχρι το καλοκαίρι που τελειώνει η προεδρία. Θα συμπράξουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ αλλά με αρχηγό γυναίκα, πιθανώς την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.
Ο κος Σαμαράς θα αποσυρθεί ενώ ο κος Τσίπρας από τον Αύγουστο και μετά θα πάρει τα σκήπτρα στα χέρια του. Δεν αποκλείεται να έχουμε τριπλή κάλπη με δημοτικές, ευρωεκλογές και βουλευτικές ταυτόχρονα.
Στις προβλέψεις του 2013είχα αναφέρει ότι πρώτη χώρα η Ινδία και μετά η Ελλάδα έρχονται στην επιφάνεια αφού θα ακουστεί και θα λατρευτεί το αρχαίο Ελληνικό πνεύμα σε όλες τις πλευρές της γης και σε σοβαρές θέσεις θα υπάρχει Έλληνας εκπρόσωπος. Υπάρχει λοιπόν περίπτωση μετά την απομάκρυνση του κου Μπαρόζο στο τέλος του 2013 να ανέβει στην προεδρία Έλληνας πολιτικός.
Επίσης, από τον Αύγουστο του 2014 και μετά που ο Δίας θα έχει περάσει όπως είπαμε στον Λέοντα, θα αρχίσει ανάκαμψη στη χώρα μας μια και είναι Υδροχόος. Θα μπούμε σε ένα κλίμα τάξης και αισιοδοξίας, καθώς ήδη η Ελλάδα έχει ετοιμάσει μεγάλα και πολυετή συμβόλαια για την πώληση υδρογονάνθρακα που μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς ή το αργότερο στις 15 Ιανουαρίου, θα υπογραφούν και θα έχουν ισχύ. Ευνοείται πολύ ο Πατραϊκός κόλπος και τα Ιωάννινα.

Αντώνης Σαμαράς: Έως τον Ιούλιο του 2014 που ο Άρης θα βρίσκεται στο Ζυγό (η ΝΔ είναι Ζυγός), θα έχει πλανητική εύνοια. Τα πράγματα όμως αλλάζουν από τα μισά του Σεπτέμβρη έως τέλος του Οκτώβρη. Δηλαδή, εάν οι εκλογές γίνουν τον Ιούλιο, ευνοείται περισσότερο απ’ ότι αργότερα, αλλά έχοντας πάντα υπόψη μας ότι μπορεί να υπάρξει μια νέα συγκυβέρνηση. Από το Δεκέμβριο του 2014 έως τον Ιούλιο του 2015 θα είναι για τον κύριο Σαμαρά ένα πολύ δύσκολο διάστημα. Θα πρέπει έως τότε να έχει λάβει τα μέτρα του.

Αλέξης Τσίπρας: Το 2014 είναι μια πιο ευνοϊκή χρονιά από το 2013. Παρόλο που ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στο Σκορπιό και παίζει σίγουρα μεγάλο ρόλο μια που στο ζώδιό είναι Λέων, του βάζει όρους και τον υποχρεώνει να έχει περιορισμένες κινήσεις. Βέβαια, ο Κρόνος λειτούργησε παράλληλα και σα δάσκαλος ώστε του επισήμανε τα τυχόν λάθη του. Κοιτώντας το ωροσκόπιό του βλέπουμε ότι το τετράγωνο Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό, τον κάνει κάπως αδύναμο. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο τι λέει γιατί αυξάνεται η ανταγωνιστικότητα και τον προκαλεί να έχει νευρικότητα. Θα έχει δυσκολίες εσωκομματικές και εξωκομματικές. Επίσης το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, ναι μεν του προσφέρει πλούσια φαντασία ώστε να μπορέσει να δει πράγματα με πιο καθαρή ματιά αλλά θα βρεθεί σε αδιέξοδο στο τι να επιλέξει. Πλανητικά θα υπάρξουν μπερδέματα και υπερβολές. Ο Δίας από το Λέοντα στις 16 Ιουλίου του 2014 έως τον Ιούλιο του 2015, του φέρνει απίστευτη επιτυχία, δόξα και εύνοια.

Φώτης Κουβέλης: Σα Παρθένος στο ζώδιο πρέπει να επισπεύσει τα γεγονότα, ώστε οι συνεργάτες του να είναι ενωμένοι έως τέλος Μαΐου του 2014. Μικρές δονήσεις θα έχει στα μέσα Μαρτίου, Ιουνίου, 8 με 14 Σεπτεμβρίου και 25 Οκτωβρίου του 2014. Από 23 Δεκεμβρίου που ο Κρόνος μπαίνει στον Τοξότη και κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο του, τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για αυτόν. Ας λάβει τα μέτρα του έως τότε και ας κάνει συσπείρωση των βουλευτών του.

ΠΑΣΟΚ ( Παρθένος, με Σελήνη στους Ιχθύς - Πανσέληνος): Πρέπει να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές από τα μέσα του Δεκέμβρη του 2013 έως τον Ιούλη του 2014.

Χρυσή Αυγή: Θα υπάρξουν σοβαρά εσωκομματικά θέματα, αλλά θα συνεχίσει η δύναμή της να υπάρχει και το 2014.


ΑΝ.ΕΛ: (Ιχθύς, με Σελήνη στον Κριό – 1η μέρα Σελήνης): Με αρχηγό τον κύριο Πάνο Καμμένο που είναι Ταύρος, θα είναι έντονο το φαινόμενο πιθανής συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Δίας του κυρίου Τσίπρα είναι στους Ιχθύς. Έως το Μάιο του 2014 θα πρέπει να γίνουν σοβαρές προσπάθειες για να κρατηθεί στην επιφάνεια το κόμμα.