Social Icons

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

ΚΡΙΟΣ: Ο Ουρανός σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας στις 17, κάνει την καλή σας διάθεση να είναι διάχυτη, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει κατά πολύ την ψυχολογία σας. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε της όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης συντροφιά με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα ή το σύντροφό σας. Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και παράλληλα με την ευχαρίστηση που θα νιώσετε, αυξήστε και τις κοινωνικές σας επαφές. Εξετάστε τις προτάσεις που θα σας κάνουν και αν οι επιθυμίες σας συμπίπτουν με αυτές, κάντε τις πράξη.


ΤΑΥΡΟΣ: Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα, προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στο χώρο. Εάν ακόμα συνεχίζετε να αναρωτιέστε αν είναι κατάλληλος καιρός για τέτοιου είδους ενέργειες, η απάντηση είναι καταφατική. Μια που θα τα καταφέρετε πολύ καλά σε εργασιακό επίπεδο, σκεφτείτε σοβαρά και μια νέα παροχή υπηρεσιών που παρουσιάζει ζήτηση και αποφέρει κέρδος. Δώστε προτεραιότητα στις καλές στιγμές και μην ασχοληθείτε καθόλου με τις κακές που έτσι κι αλλιώς θα είναι ελάχιστες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 17, στις επαγγελματικές σας σχέσεις χρειάζεται να διατηρήσετε μια άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές σας συνεργασίες. Στις ερωτικές σας μπορείτε να θέσετε στόχους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν. Βέβαια, οι φιλικές σας σχέσεις δε θα μείνουν παραπονεμένες, αφού ακόμα και αν εσείς δεν κάνετε καμία προσπάθεια να προσεγγίσετε τους άλλους, εκείνοι θα σας πλησιάσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα δείτε φιλίες από το παρελθόν να ζωντανεύουν, αλλά και καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, θα αποτελέσουν τον καμβά, πάνω στον οποίο θα αναπτύξετε μια νέα κοινωνική δραστηριότητα που θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες. Ανταποκριθείτε ακόμα και σε αυτούς που νομίζετε ότι σας εχθρεύονται, για να τους κατασκοπεύσετε και όταν μάθετε την πραγματική αλήθεια που κρύβετε από πίσω, μπορείτε να τους διαγράψετε.

ΛΕΩΝ: Με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 4, δώστε έμφαση στους άλλους, αναζητώντας την παρουσία τους τις ελάχιστες στιγμές που δε θα βρίσκονται κοντά σας, για να ωφελήσετε περισσότερο τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι αυτή την εποχή, κάντε το χωρίς πολλά λόγια, γιατί μπροστά σας θα έχετε τις καλύτερες προοπτικές για να γνωρίσετε ανθρώπους που δε θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Η διάθεση και η ετοιμότητά σας, θα αποτρέψει οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν πιστεύετε ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος σας, μάλλον το λέτε για αστείο. Πόρτες θα σας ανοίγονται, ευκαιρίες θα ξεπηδούν από παντού και η οικονομική σας κατάσταση, όχι μόνο δε μένει στάσιμη, αλλά οι κινήσεις σας θα αποφέρουν και σημαντικό κέρδος. Τύχη θα έχετε και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού οι προσωπικές σας σχέσεις, θα βαδίζουν σε ασφαλές έδαφος. Η συνειδητή σας προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας, θα επιφέρει έντονη δραστηριότητα, συζητήσεις και πολύ καλή και αποδοτική επικοινωνία.

ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης στο ζώδιό σας στις 7, κάνει τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια. Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική σας απόδοση θα φτάσει στο μάξιμουμ. Ανανεώστε κάθε τι που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό σας τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διαφωνίες, οι εντάσεις και τα παράπονα στο σύντροφό σας, δεν έχουν θέση αυτό το μήνα. Πλησιάστε τον και αφήστε και αυτόν να σας πλησιάσει, εκτιμώντας παράλληλα όσα έχει κάνει για τη σχέση σας. Κατασταλάξτε σε αυτά που θέλετε, χωρίς να αλλάζετε συνέχεια γνώμη και θα ανακαλύψετε πως μπορεί να σας τα παρέχει και με το παραπάνω. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα νιώσετε έλξη από πρόσωπα που δεν είχατε υπολογίσει και θα γοητευτείτε από το αδιαμφισβήτητο ενδιαφέρον που θα σας δείξει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 3, θα τονίσει τις προσπάθειες που κάνετε είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι, να οδηγήσετε τη συναισθηματική σας ζωή σε υψηλότερα επίπεδα ποιότητας, οπότε διαθέστε σε αυτόν τον τομέα τον περισσότερο χρόνο σας. Εκφράστε την αγάπη και τον έρωτά σας χωρίς να κρύβεστε πίσω από μισόλογα, αλλά πάνω στη χαρά σας μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φέρετε υπέρ του δέοντος παρορμητικά και δώσετε στους άλλους λανθασμένη εικόνα για το άτομό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας στις 21, η ζήλια, η αδιαλλαξία και η γκρίνια είναι πολύ πιθανόν να εκφραστούν τόσο από εσάς, όσο και από τους άλλους, εφόσον πολλές φορές θα νιώσετε και θα νιώσουν παραμελημένοι. Πρέπει να καταστρατηγήσετε τα διάφορα πρέπει και τους κανόνες που θέλετε, μια που τα πάντα θα βιώνονται με περισσότερη ένταση. Εάν δείτε πως ο εκνευρισμός σας δεν υποχωρεί εκτονωθείτε δημιουργικά στον εργασιακό σας τομέα, παρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, που σίγουρα δεν ευθύνονται για το πώς εσείς νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών, θα φέρουν στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη. Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους. Για να περάσει το δικό σας, κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε για αυτήν. Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούρια πρόσωπα και καταστάσεις. Οι ευκαιρίες του εργασιακού σας χώρου, σας ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα.


ΙΧΘΥΣ: Με τον Ερμή στον Αιγόκερω στις 24, ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Αναδείξτε τα πραγματικά σας ταλέντα και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας. Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά. Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ότι σας ταλαιπωρεί. Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν.