Social Icons

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα. Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Τη στιγμή που δεν μπορείτε δε χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επέμβαση ενός φίλου σας θα δοκιμάσει τη συναισθηματική σας σχέση. Μην καταναλώνετε την ενέργειά σας σε εργασίες που δεν αποφέρουν ότι περιμένετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη ανανέωσης, γι’ αυτό  βοηθήστε τη με ένα ταξιδάκι. Οι πιέσεις που δέχεστε δημιουργούνται από εξωγενείς παράγοντες.

ΛΕΩΝ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική προτεραιότητα στη ζωή σας. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην αναλώνεστε σε πολλές υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Δείτε με καλό μάτι μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή και επιμονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντισταθείτε στην καταπίεση που θα δεχθείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Παραμερίστε τους φόβους σας γιατί τα διλήμματα δε βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά το χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών σας υποθέσεων.


ΙΧΘΥΣ: Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται μπροστά σας, ενώ θα δείτε και εξελίξεις σε μια πρόσφατη ερωτική σας σχέση. Οι βιαστικές αποφάσεις δε θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός.