Social Icons

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Δε θα είναι λίγες οι φορές που θα δημιουργηθούν εντάσεις και προστριβές με τα φιλικά και οικογενειακά σας πρόσωπα. Αντλήστε θάρρος για να δημιουργήστε μια νέα τάξη πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα εγκλωβιστείτε με προβληματισμούς και διλήμματα που θα σας δυσκολέψουν να κατασταλάξετε σε αποφάσεις που θεωρείτε σημαντικές για να προχωρήσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να ξεφύγετε από σκέψεις που περιέχουν κοντόφθαλμες προοπτικές και να προχωρήσετε συνειδητά και δυναμικά σε αναβαθμίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Λόγω της ευαισθησίας σας, έχετε αφήσει πάρα πολλά να συσσωρευτούν μέσα στις σχέσεις σας με αποτέλεσμα πολύ συχνά να δημιουργούνται μπερδεμένες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να διορθώσετε αρκετά, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λογική σας και να επανατοποθετήσετε κάποιες από τις προτεραιότητές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι προτιμότερο για να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας να διατηρήσετε μια μέτρια κατάσταση, από το να είστε ή του ύψους ή του βάθους.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας σε συνδυασμό με το αστείρευτο χιούμορ σας και πετύχετε με τα άτομα που συναναστρέφεστε μια διπλωματική επικοινωνία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε την ειλικρίνειά σας και φροντίστε για ότι λέτε να έχετε αποδείξεις και τεκμήρια. Είναι κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συγκυρίες που θα επικρατούν γύρω σας δεν εμπεριέχουν τη γαλήνη που χρειάζεται για να έχετε την ικανοποίηση που θέλετε μέσα από τις διάφορες σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεπεράστε κρυφές ή φανερές αντιπαλότητες και δημιουργήστε εποικοδομητικές και συμφέρουσες για όλους σχέσεις.
Φανείτε περισσότερο παρατηρητικοί αλλά και ευέλικτοι, ώστε να οργανώσετε καλύτερα αυτά που πρέπει να γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπάρχει τρόπος να υπερασπιστείτε σθεναρά τα δικαιώματά σας, αντιμετωπίζοντας δυναμικά εμπόδια και αντιπάλους.


ΙΧΘΥΣ: Για όλα βέβαια πρέπει να κρατάτε ένα μέτρο, μια που οι εκλείψεις σας έχουν στο στόχο τους, οπότε να προσέχετε τις κινήσεις σας αλλά και την όλη σας συμπεριφορά.