Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΖΥΓΟΣ 2016

Το 2016 σηματοδοτεί τη χρονιά όπου εσείς οι Ζυγοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες για να διαμορφώσετε στρατηγικές για την οικοδόμηση ενός ασφαλούς μέλλοντος. Τους μήνες που θα έχετε μπροστά σας να διανύσετε θα πρέπει να αποφασίσετε τι θέλετε στη ζωή και να αισθάνεστε σίγουροι για την επίτευξη των στόχων σας.
 
Η οικογένεια θα διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη σας, αφού θα συμμετέχετε στις δραστηριότητες της οικογένειας σε μεγάλο βαθμό. Το επίπεδο ενέργειάς σας θα είναι υψηλό και διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ο Ιανουάριος ξεκινάει με αφθονία και βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, φέρνοντας την προσοχή σας στον εργασιακό χώρο και στις προσπάθειες που κάνετε για μια ικανοποιητική πορεία.

Οι αλλαγές στη σχέσεις ξεκινούν από το Φεβρουάριο και ίσως να επιθυμήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα σε αυτές. Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου θα επηρεάσει την οικειότητα που νιώθετε  και θα προκαλέσει εντάσεις με τους γύρω σας, όμως θα είναι κάτι παροδικό.

Από τον Απρίλιο που ο Άρης ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα υπάρχουν εμπόδια ιδίως στον οικονομικό τομέα. Προσπαθήστε να μην προβείτε σε σπατάλες ή περιττές αγορές αλλά να ξοδεύετε με σύνεση, για να μη νιώσετε πως αποτύχατε οικονομικά.

Η ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου σας φέρνει αντιμέτωπους με το υποσυνείδητό σας ώστε να αντιμετωπίσετε πράγματα από το παρελθόν και να φωτίσετε σκοτεινά σημεία.

Επίσης, μπαίνει και ο Δίας στο ζώδιό σας που είναι ο πλανήτης της επέκτασης οπότε δε θα λείψουν οι ευκαιρίες. Απεναντίας, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε αυτά ακριβώς που θέλετε.

Τον Οκτώβριο σας δίνεται η ευκαιρία να μεταμορφώσετε τον προσωπικό σας χώρο, αλλά και να επανεξετάσετε οικογενειακά θέματα που είχατε αφήσει στην άκρη γιατί δε θέλατε να επικεντρωθείτε σε κάτι που δε θεωρούσατε μέχρι στιγμής σημαντικό ή αναγκαίο.

Το μήνυμα του 2016 είναι ένα: Αντί να πολεμάτε τις αλλαγές, πάρτε τον έλεγχο των αλλαγών στα χέρια σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Κάντε μια ψυχανάλυση του εαυτού σας, ισχυροποιήστε το εγώ σας και κινηθείτε δυναμικά προς το σήμερα και την πορεία σας στο μέλλον χωρίς πισωγυρίσματα. Ότι έπρεπε να σας δώσει το παρελθόν το πήρατε και μαζί με τις εποχές αλλάζετε και εσείς. Εργαστείτε για την ενίσχυση της εσωτερικής σας δύναμης και μην αισθάνεστε άβολα εάν πρέπει να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στο παιχνίδι της ζωής όλα επιτρέπονται και θα ήταν άδικο για εσάς να μείνε τε έξω από αυτό. Μην κλείσετε την πόρτα σας σε γνωριμίες που θα προκύψουν.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Ξέρετε ακριβώς πώς να κινηθείτε και να πράξετε στις παρούσες καταστάσεις, οπότε κανείς δεν μπορεί να σας αναγκάσει να κάνετε κάτι διαφορετικό. Έχετε πράξει σωστά και θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας υψώνοντας το ανάστημά σας, σε όσους σας αμφισβητούν. Η αίσθηση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης που έχετε μεγαλώνει αισθητά και φαίνεται και στις πράξεις σας. Συνεχίστε δυναμικά για να καταλάβουν ότι δεν έχετε σκοπό να λυγίσετε και θα πειστούν για τις καλές σας προθέσεις.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Με τη Σεληνιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, κάτι αρχίζει στη ζωή σας και κάτι φτάνει στην πλήρη κορύφωσή του. Δεν αποκλείεται σχέδια χρόνων να δείτε να ολοκληρώνονται κάτι που ούτε εσείς δεν το περιμένατε. Ευκαιρίες θα βρεθούν αρκετές στο δρόμο σας, όμως θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας κυριεύσει και να γίνει οδηγός σας. Φροντίστε επαγγελματικά να κατοχυρώσετε τη θέση σας και να εδραιωθείτε στο χώρο προβάλλοντας το έργο σας και το σκοπό σας.



ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2Ο16
Ήρθε η στιγμή που πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε όσους δε συμφωνούν με τις ιδέες ή τα σχέδιά σας. Είναι λογικό και επόμενο πως δε γίνεται να ταιριάζετε με όλους, οπότε στις διαφορετικές απόψεις μη χάνετε την ψυχραιμία σας και αμύνεστε δημιουργώντας πανικό. Είναι σκόπιμο πριν μιλήσετε να σκεφτείτε καλά και να βεβαιωθείτε πως γνωρίζετε όλες τις παραμέτρους. Μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας δεξιά κι αριστερά, ενώ μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε δημιουργικά.

ΜΑΙΟΣ 2016
Είστε σίγουροι ότι κάτι ξεφεύγει από την αντίληψή σας και θέλετε διακαώς να το βρείτε, αλλά δεν ξέρετε τι είναι αυτό, ούτε από πού να αρχίσετε να ψάχνετε. Πιστέψτε στις ικανότητές σας και δείξτε λίγη παραπάνω υπομονή, ώστε να βρείτε λύσεις μέσα από απαντήσεις που περιέχουν υπεκφυγές και θαμμένες πληροφορίες. Η καριέρα σας μπορεί να φτάσει στο αποκορύφωμά της, αν χρησιμοποιήσετε σωστά τα κρυμμένα σας χαρτιά. Προσθέστε στον επαγγελματικό σας χώρο την καλλιτεχνική αίσθηση, τη φαντασία και το ταλέντο.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Εστιάστε και επικεντρωθείτε στον οικονομικό σας τομέα που έχει ακόμα πολλά να σας δώσει, αλλά χρειάζεται τη συνεχή σας παρακολούθηση. Κρατηθείτε μακριά από δαπάνες και οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες ζημιώνοντας τα έσοδά σας. Δεν υπάρχει λόγος να βρεθείτε σε δύσκολη θέση, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τρίτα πρόσωπα. Σε συναισθηματικό επίπεδο δεσμευμένοι ή ελεύθεροι θα αναζητάτε το ρομαντισμό. Θα συναντήσετε αρκετά νέα πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν και θα κεντρίσουν την περιέργειά σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Ο οικονομικός σας τομέας και ότι σχετίζεται με αυτόν θα εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο και το δεύτερο μήνα του καλοκαιριού. Εφόσον τακτοποιήσατε εκκρεμότητες και προφυλάξατε τα έσοδά σας θα νιώθετε άνετα και πιο σίγουροι για το αύριο. Αξιοποιήστε στο έπακρο ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, ακόμα και αυτές που οι άλλοι δε δίνουν προσοχή. Οι μικρές καθυστερήσεις που θα υπάρχουν στον εργασιακό χώρο θα είναι παροδικές και ανίκανες να χαλάσουν το πρόγραμμά σας.
ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Θα έχετε πολλά να κάνετε και άλλα τόσα να σας κρατούν απασχολημένους για όλη τη διάρκεια του μήνα, αλλά εσείς επιβάλλετε να στρέψετε την προσοχή σας σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν πραγματικά και γεμίσουν την ψυχή σας. Έχετε ήδη μελετήσει ορισμένες από τις βασικές σας κινήσεις και έτσι μπορείτε να προχωρήσετε και να εμπλουτίσετε τα σχέδιά σας. Είστε ελεύθεροι να αναλάβετε την ευθύνη του πεπρωμένου σας και να κάνετε επιλογές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Ο μήνας που θα διανύσετε φέρνει μπροστά σας το παρελθόν ξυπνώντας μνήμες και καταστάσεις που νομίζατε ότι είχαν τελειώσει και θα πρέπει να ασχοληθείτε και πάλι βάζοντας σε αναμονή τα σχέδιά σας. Η προσκόλλησή σας σε παλιές ιδέες εμποδίζει την ευημερία σας και σας κάνει να νιώθετε αποκαρδιωμένοι. Μην προσπαθήσετε να ξεφύγουν από την πραγματικότητα, αλλά κάντε τολμηρά βήματα ώστε το αποτέλεσμα να σας δώσει αίσθηση ολοκλήρωσης. Διατηρήστε τις ισορροπίες σας και δείτε τις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Διατηρήστε ζωντανές τις προσδοκίες σας και επικεντρωθείτε στη βελτίωση των σχέσεων σας. Εστιάστε στην προσωπική και οικογενειακή σας ζωή, απολαμβάνοντας την αγάπη και την κατανόηση των αγαπημένων σας προσώπων. Εμπνευστείτε από φίλους και συνεργάτες και κάντε μετατροπές στη ζωή σας. Προσδιορίστε τα χαρακτηριστικά που περιορίζουν την πρόοδό σας και σκεφτείτε τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσετε για να βγείτε από αδιέξοδα. Σχέδια οικονομικού χαρακτήρα αφήστε τα για αργότερα, καθώς η στιγμή δεν κρίνεται κατάλληλη.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Λίγο πριν η χρονιά φτάσει στο τέλος της σας αφήνει ελεύθερο το πεδίο να διασκεδάσετε, να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με άτομα που σας έχουν λείψει. Ο ρομαντισμός θα είναι διάχυτος ώστε οι δεσμευμένοι να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, ενώ οι ελεύθεροι θα αισθάνεστε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε μια νέα σχέση. Όμως, επειδή η δημιουργικότητά σας θα είναι άφθονη, μοιράστε το χρόνο ανάμεσα σε προσωπικά και επαγγελματικά, για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για τη μετέπειτα πορεία σας.
ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Το όμορφο κλίμα στην προσωπική σας ζωή και τον οικογενειακό χώρο συνεχίζεται το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Στη συνέχεια θα δοκιμαστείτε ψυχολογικά και αρκετοί θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν  τον εαυτό σας. Επιδιώξτε το συμφέρον σας με σύνεση χωρίς να γίνετε σκληροί με τους άλλους. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό σας χώρο και τις εργασίες που πρέπει να κάνετε, καθώς πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι πριν βάλετε πλώρη για τη νέα χρονιά.




Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132

Site: www.virginialeousi.com