Social Icons

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: που στην πορεία θα δημιουργήσουν την αίσθηση ασφάλειας που έχετε ανάγκη και θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Από τη στιγμή που θα αγαπήσετε εσείς οι ίδιοι τον  εαυτό σας, οι άλλοι θα σας αγαπήσουν ακόμα περισσότερο. Γίνετε πιο προσεκτικοί και παρατηρητικοί με τον εαυτό σας, τις σχέσεις και τις υποθέσεις σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα νέα είναι αρκετά καλά και θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε μια πιο ξεκάθαρη και καλύτερη κατάσταση στη ζωή σας όχι μόνο στις σχέσεις σας, αλλά και στα αισθηματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα είστε έτοιμοι να κρίνετε πιο νηφάλια τη σχέση με το σύντροφό σας και να την οδηγήσετε σε σωστή πορεία. Η μέρα θα σας υποδείξει τα περιθώρια που έχετε για να ανοιχτείτε περισσότερο στις σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Η μέρα θα σας βοηθήσει σημαντικά στο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να προωθήσετε την αμοιβαιότητα μεταξύ σας, ακόμα και αν πιστεύετε αρκετές φορές ότι όλοι είναι το ίδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε τον ψυχικό σας παράγοντα να επιβαρυνθεί περισσότερο, αλλά υιοθετήστε τρόπους που θα σας δώσουν ευεξία.

ΖΥΓΟΣ: Καταστρώστε σωστά προγράμματα κινήσεων που δε θα επιτρέψουν να υπάρχουν δυσαρμονίες. Έχει σημασία τι θα κρατήσετε και από τι θα φροντίσετε να απαλλαγείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν ενεργήσετε σπασμωδικά θα χάσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας ξανά και ξανά για πράγματα που γνωρίζετε ότι δε σας οδηγούν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, αλλά ακόμα και εκεί που πιστεύετε ότι έχετε ατυχία η τύχη θα είναι μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο συνδυασμός των βιωμάτων που έχετε μέχρι τώρα με τα σενάρια που έχετε υπόψη, θα φέρει κάποιες τροποποιήσεις στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους και θα σας κάνει πιο ρεαλιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάνοντας τις σωστές ενέργειες από και προς τους άλλους, θα γίνετε γνώστες των καταστάσεων και δε θα τρέφετε ψευδαισθήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Η μέριμνα και οι επιμέρους δραστηριότητες θα αποτελούν τις λέξεις κλειδιά για την πρόοδο και την εξέλιξη, εφόσον το ζητούμενό σας θα είναι η ανάπτυξη της ποιότητας των επαφών.