Social Icons

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις και οι επαφές μαζί τους φαίνεται πως θα μονοπωλούν το χρόνο σας, αλλά θα είναι πολύ σημαντικό να γίνουν πριν φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν αποκλείεται να απαιτηθεί να προβείτε σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε και να διαπραγματευτείτε πάνω σε καλύτερες βάσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεχωρίστε τις βάση των δεδομένων που έχετε και θα γλιτώσετε από κόπο και χρόνο που θα μπορέσετε να τον ξοδέψετε εκεί που εσείς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το σίγουρο είναι πως εξαιτίας των καταστάσεων που αλλιώς τις περιμένετε και αλλιώς γίνονται, δε θα αποφύγετε το στρες και την υπερένταση.

ΛΕΩΝ: Ίσως χρειαστεί να πάρετε ορισμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή τρόπου ζωής. Βρείτε καινούρια ενδιαφέροντα που θα σας δώσουν ενέργεια και θα σας γεμίσουν δύναμη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιρροή που θα ασκείτε στους άλλους θα είναι πιο ισχυρή και θα σας δώσει το κίνητρο να ελπίζετε σε ένα καλύτερο μέλλον που θα είναι πιο κοντά στις προσδοκίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αναπτύξτε στους συνεργάτες τα σχέδιά σας, περάστε τους τα μηνύματα που θέλετε και όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Ασχοληθείτε με τα συναισθηματικά σας όσο και με τις κοινωνικές σας επαφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες από τις συζητήσεις σας θα σας δώσουν την αίσθηση ότι επιτέλους καταλήξατε κάπου. Μη βιαστείτε να εκφράσετε τους ενδοιασμούς σας για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση που σας δείχνουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε αγνώμονες. Φανείτε αντικειμενικοί, αν έρθετε αντιμέτωποι με προσωπικές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην κάνετε καμία κίνηση χωρίς πρώτα να την έχετε μελετήσει σωστά. Ακούστε προσεκτικά τα λόγια ενός φίλους σας που σας γνωρίζει πολύ καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε αυτά που λέτε και επιλέξτε αυτούς που πρέπει να εμπιστεύεστε. Επανεξετάστε τους στόχους σας όταν βλέπετε ότι δεν επικροτούνται.

ΙΧΘΥΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δε φαίνεται να σέβεται και πολύ τις συνήθειες και τις τακτικές σας, αφού θα μεγεθύνει την ανησυχία και την κούρασή σας, αντί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.