Social Icons

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2016

Το 2016 μπαίνει δυναμικά και ζητάει να επανεξετάσετε τους στόχους σας στη ζωή αλλά τις στρατηγικές που ακολουθούσατε μέχρι τώρα. Η σωστή εξέταση των πληροφοριών που θα λάβετε είναι απαραίτητη για να επιτευχθούν τα σχέδιά σας και το αποτέλεσμα να ταιριάζεις τις ανάγκες σας.
Σε συναισθηματικό επίπεδο πρέπει να είστε ελεύθεροι να εκφραστείτε, να ξεκολλήσετε από παρελθοντικές καταστάσεις, αλλά και να τερματίσετε φιλίες που αποτελούν εμπόδιο στην πρόοδό σας. 

Η επικοινωνία με τους γύρω σας μπορεί να είναι λίγο έως πολύ δύσκολη τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα πρέπει να δώσετε περισσότερη έμφαση στην ενίσχυση των δεσμών σας και να εργαστείτε πάνω στις πιθανότητες επανασύνδεσης με αγαπημένα πρόσωπα.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Μαρτίου χρειάζεται προσοχή στον επαγγελματικό τομέα, καθώς γρήγορα βήματα μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχία. Εργαστείτε σκληρά και έξυπνα ταυτόχρονα, θέστε νέους στόχους μελετώντας όλα τα σημεία πριν πάρετε αποφάσεις. Εξάλλου, αργότερα θα έχετε όλο το χρόνο να πράξετε τα δέοντα χωρίς να σας κοστίσει.

Το Σεπτέμβριο ο Δίας μπαίνει στον τομέα της καριέρας σας, κάνοντας ευκολότερη την επιτυχία και αφήνοντάς σας να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί προς όφελός σας. Φροντίστε για την καλή συμπεριφορά σας όχι μόνο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και σε σχέση με την οικογένειά σας.

Τον Οκτώβριο θα σας χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός και θα είστε πιο ενεργοί να εργαστείτε πάνω στις μετατροπές που θέλετε. Επικεντρωθείτε στα όνειρά σας δείχνοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να προχωρήσετε παρακάτω. Να είστε παραγωγικοί δουλεύοντας πάνω σε υγιείς βάσεις και όχι με δόλιους τρόπους.

Από το Νοέμβριο και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου μπορείτε να ασχοληθείτε εντατικά με τον οικονομικό σας τομέα, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητές σας στον έλεγχο των χρημάτων σας.
Να θυμάστε πως η υπομονή είναι σημαντική και απαραίτητη για την ψυχολογική σας ισορροπία. Δε χρειάζεται να μεταφέρετε τον κόσμο στους ώμους σας, όταν μπορείτε άνετα να τον μοιραστείτε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Η χρονιά ξεκινάει και είστε σχεδόν έτοιμοι για νέα πράγματα και δεδομένα που θα αλλάξουν ριζικά τη ζωή σας. Σας χρειάζεται αναζωογόνηση και θα έχετε όλο το χρόνο να το πετύχετε, απλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή δεν είναι κατάλληλη για να λάβετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή. Ίσως μπείτε στον πειρασμό να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε κάτι που έμεινε ανολοκλήρωτο, αλλά πρώτα πρέπει να επανεξετάσετε και να αναθεωρήσετε τα δεδομένα που έχετε μέχρι στιγμής στα χέρια σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016
Σκεφτείτε περισσότερο το μέλλον σας και μην εξιδανικεύετε το απόλυτο γιατί δε θα συμβεί τίποτα αν δεν είστε πρακτικοί. Με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σας σε ορθή πλέον πορεία στις αρχές του μήνα, η επικοινωνία σας καλυτερεύει, η προσέγγιση με συνεργάτες και άτομα κύρους γίνεται ευκολότερη, ενώ νέες ευκαιρίες εμφανίζονται ως δια μαγείας ανοίγοντάς σας νέες πόρτες. Δημιουργήστε τη ζωή των ονείρων που πάντα θέλατε αφήνοντας στο πλευρό σας αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που πρόθυμα θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016
Με άφθονες αλλαγές πλανητικού σκηνικού και δύο εκλείψεις, ο Μάρτιος δεν κρίνεται και ως καταλληλότερος για να αναλάβετε κινδύνους ή να πάρετε ρίσκα. Μπορεί η διάθεσή σας να είναι θετική και αισιόδοξη, αλλά θα ήταν φρόνιμο να παρακολουθήσετε πρώτα τι γίνεται γύρω σας και μετά να πράξετε. Οι βιαστικές κινήσεις δε θα αποδώσουν αυτά που περιμένετε προσφέροντας χρόνια εργασίας. Δείτε τους παράγοντες που καθοδηγούν τη ζωή σας και ρυθμίστε τις προτεραιότητές σας, για να μην αναγκαστείτε να αλλάξετε πορεία.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που αφορούν αποκλειστικά εσάς και δεν παρεμβαίνουν στη ζωή άλλων ανθρώπων. Αντιμετωπίστε καταστάσεις που μέχρι τώρα αποφεύγατε όσο ενοχλητικό και αν είναι για να προχωρήσετε στη ζωή σας και να μη σας κρατάει τίποτα πίσω. Αντιμετωπίστε με θάρρος τις συνέπειες και βγείτε νικητές. Επανεξετάστε τα υπέρ και τα κατά, εξαλείψτε χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας που δεν είναι χρήσιμα και βοηθήστε στην πρόοδό σας. Διαλέξτε ποιοι θα παραμείνουν δίπλα σας και ποιοι θα φύγουν μακριά σας.

ΜΑΙΟΣ 2016
Υπάρχουν ορισμένα προβλήματα στον οικογενειακό χώρο που πρέπει να λυθούν άμεσα για να μη νιώθετε ότι δεν παίρνετε την αγάπη που σας αναλογεί. Κάτι σας κρατάει μακριά από τη χαρά που θέλετε να αισθανθείτε και πρέπει να το βρείτε και να το αποκόψετε από τη ζωή σας. Αφήστε τη διαίσθηση να σας καθοδηγήσει και να σας δείξει το σωστό μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην ευτυχία. Ότι αφήνετε να συνεχιστεί θα κλέβει λίγο από τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Βάλτε τώρα τέλος και η οικογένειά σας θα είναι πηγή ευχαρίστησης.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα σας φερθεί στοργικά και θα σας δώσει πίσω προνόμια που είχατε χάσει. Ασχοληθείτε με φίλους που είχατε χάσει και κερδίστε το χαμένο έδαφος μεταξύ σας. Το ίδιο θα ισχύσει και στον επαγγελματικό τομέα, για αυτό προσπαθήστε να μην κυριαρχήσετε πάνω σε συνεργάτες ή τους αναγκάσετε να κάνουν πράγματα. Αφήστε τους να νιώσουν άνετα και πείστε τους με επιχειρήματα για το τι είναι σωστό και τι λάθος. Οι προσπάθειές σας θα πρέπει να κατευθύνονται προς την οικοδόμηση.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016
Διατηρήστε τη θετική στάση και τον ενθουσιασμό που έχετε για τη ζωή, συνεχίζοντας να δουλεύετε σκληρά και κάνοντας έξυπνες επιλογές. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να πάτε προς την σωστή κατεύθυνση και να αποκομίσετε οφέλη. Θα υπάρξουν απροσδόκητες αλλαγές σε τομείς που ίσως δεν είχατε υπολογίσει, αλλά δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη σας. Είναι σημαντικό να κάνετε μια πραγματική αξιολόγηση για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι χαλαρωτικό και ευχάριστο.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2016
Χρησιμοποιήστε ζητήματα του παρελθόντος που εμφανίζονται στο προσκήνιο σαν ευκαιρία για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Διαχωρίστε τι σας παρακινεί συνειδητά και υποσυνείδητα για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Εστιάστε στην αύξηση της ευαισθητοποίησης σας και ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Δεχθείτε νέες ιδέες ξεπερνώντας το πείσμα σας που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσουν τους τομείς της ανάπτυξης σας. Ξεπεράστε παλιά τραύματα και την αίσθηση της ενοχής που αποδεικνύονται να είναι ένα εμπόδιο στη ζωή σας. 

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Η επιμονή και η αφοσίωση που θα δείξετε στον επαγγελματικό σας χώρο, πλέον αναγνωρίζεται και εκτιμάται από συνεργάτες και άτομα κύρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επενδύστε στο μέλλον σας δείχνοντας εγκράτεια σε χρηματοοικονομικούς κινδύνους καθώς η σεληνιακή έκλειψη το μήνα φέρνει δυσκολίες. Τα πάντα θα είναι σε κίνηση για αυτό να είστε βέβαιοι ότι θα περνάτε χρόνο και με άτομα που έχετε παραμελήσει τον τελευταίο χρόνο. Είστε σε θέση να αναλάβετε τη φροντίδα της οικογένειάς σας πιο άνετα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016
Με τον Άρη στο ζώδιό σας τον Οκτώβριο θα έχετε σημαντικές αλλαγές, ευκαιρίες, αλλά και ανάπτυξη. Κάντε κάποιες αλλαγές που θέλετε περιβάλλοντας τον εαυτό σας με σημαντικούς και ισχυρούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στους στόχους σας. Μην πέσετε θύματα επιτήδειων που θα εποφθαλμιούν την επιτυχία σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας με ποικίλους τρόπους και τολμήστε να χρησιμοποιήσετε πληροφορίες που θα πάρετε από τον περίγυρό σας. Με το να είστε ήρεμοι και χαλαροί, περισσότερα άτομα θα σας εμπιστευθούν.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Ο προτελευταίος μήνας του χρόνου αυξάνει την αυτοεκτίμησή σας και σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο σίγουροι για αυτό που είστε. Θα σας γίνουν προτάσεις για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά θα έχετε και χρόνο για να προγραμματίστε μικρές αποδράσεις που θα σας απομακρύνουν από την καθημερινότητα. Αρπάξτε τις ευκαιρίες να απομακρυνθείτε και διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Όσοι αποφασίσετε να δεσμευτείτε θα ανακαλύψετε ότι ο σύντροφός σας θα δείχνει πλήρη κατανόηση.



ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016
Καθώς η χρονιά φτάνει στο τέλος της αποφασίστε τι πραγματικά σας κάνει ευτυχισμένους και τι κάνει τους άλλους. Ο Ερμής από το ζώδιό σας μέχρι τις 18 του μήνα θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο κάνοντας την επικοινωνία με τους γύρω σας να κυλάει σα νερό. Φροντίστε λοιπόν αυτό το διάστημα να ολοκληρώσετε εργασίες και διεκπεραιώσετε τα θέματά σας, ώστε από τις 19 που θα γυρίσει ανάδρομος και θα σας εμφανίζονται εμπόδια να μην έχετε αφήσει εκκρεμότητες και απλά να χαρείτε τις γιορτές με αγαπημένα άτομα.




Βιργινία Λεούση
Γρ. Λαμπράκη 109 – Πειραιάς
Τηλ: 210- 4131584 / 6932232132
Site: www.virginialeousi.com