Social Icons

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε να παίξετε το θύμα σε περιπτώσεις που χρειάζεται να απολογηθείτε. Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δε σας βοηθάει. Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να γίνει η αρχή για μια πιο δημιουργική πορεία που θα την καταλάβετε αργότερα. Βρείτε διεξόδους για να διατηρήσετε τη γαλήνη στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και για να κάνετε ριζικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε κάθε είδους ασάφεια σε ότι αφορά καθαρά πρακτικά θέματα και μην αφήνετε εκκρεμότητες που μπορούν να σας καθυστερήσουν.

ΛΕΩΝ: Θα προβληματιστείτε με το τι πρέπει να αλλάξετε για να νιώσετε ικανοποιημένοι και γεμάτοι ψυχικά. Διατηρήστε την αισιοδοξία και μην απομακρυνθείτε από τους στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δε θα είστε υποτονικοί, αλλά αντίθετα θα σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε τις σωστές σκέψεις σας και τη διαίσθησή σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να μην υποτιμήσετε τις ανάγκες σας και οι άλλοι την αξία σας, προσπαθήστε να μετριάσετε την ευαισθησία σας με τη λογική και τη δύναμη που διαθέτετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εξετάζοντας το παρελθόν σας θα ανακαλύψετε ότι έχετε αποκομίσει εμπειρίες που δεν έχετε επεξεργαστεί από έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξετάστε τα οικονομικά σας και τα οφέλη που είχατε από τρίτους και αναρωτηθείτε αν έχετε πετύχει μέχρι τώρα τους στόχους που είχατε βάλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι πολύ πιθανό να κάνετε έκτακτα έξοδα εξαιτίας απρόβλεπτων δαπανών και υποχρεώσεων, οπότε ξεκινήστε να κλείνετε παλιούς λογαριασμούς που εκκρεμούν πριν σας θυμηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να είστε ήδη αρκετά ταλαιπωρημένοι, αλλά δεν πρέπει να χάνετε την αυτοπεποίθησή σας και να αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας.


ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι κάπως περισσότερο σε έναν προγραμματισμό και να συνεργάζεστε με καλή διάθεση και χωρίς ευεξίες.