Social Icons

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μην εκβιάζετε καταστάσεις για να αποσπάσετε από το ταίρι σας μια υπόσχεση. Είναι παρακινδυνευμένο να εκφράσετε σε τρίτους τη γνώμη σας για την προσωπικότητα του.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλύψτε τα συναισθηματικά κενά με τη βοήθεια ενός προσώπου που σας αγαπά. Εάν οι ίδιοι δε δηλώσετε τι προσφέρετε, μην περιμένετε να το καταλάβουν οι άλλοι.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Λανθασμένοι οικονομικοί υπολογισμοί ίσως σας οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Δώστε λύσεις σε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει και ανακουφιστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καινούριες σας ιδέες θα φανούν εξαιρετικές στους συνεργάτες σας. Παραιτηθείτε από έμμονες ιδέες που σας κάνουν να υποφέρετε και να πονάτε.

ΛΕΩΝ: Αποδράστε από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο. Ζητήστε σαφείς εξηγήσεις σε ότι δεν καταλαβαίνετε από τους στενούς σας συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήνετε να γίνονται σχόλια γύρω από την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Για να μπορείτε να εκνευρίζεστε από την στάση των άλλων, πρέπει εσείς να είστε καλύτεροι.

ΖΥΓΟΣ: Η μυστικοπάθεια δε σας βοηθάει στο συναισθηματικό τομέα. Αφήστε σκέψεις που σας γεμίζουν άγχος και σας αποπροσανατολίζουν και περάστε στην πράξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε νέα δεδομένα και μην τρομάζετε από τις υπάρχουσες συνθήκες. Ψάξτε καλύτερα μέσα σας και θα βρείτε τις δυνάμεις που θα σας βοηθήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε τη μέρα να περάσει και μη λέτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Δεχθείτε καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, ακόμα και αν θέλετε να διατηρήσετε συντηρητική στάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη βοήθεια λογικών επιχειρημάτων θα κερδίσετε τις εντυπώσεις. Σε μια ουσιαστική συζήτηση του εργασιακού χώρου φροντίστε να έχετε την τελευταία λέξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δε θα σας λείψουν οι ευκαιρίες. Μη βάζετε διλήμματα στο σύντροφό σας και κυρίως μην τον καταπιέζετε.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε κακόβουλα σχόλια να πέσουν στο κενό και μην ασχοληθείτε. Οι επικρίσεις των γύρω σας δεν πρέπει να σας ωθήσουν να χάσετε την ψυχραιμία σας.