Social Icons

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Κυριακή 13 έως 19/12/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 14, το δυνατό ένστικτο επιβίωσης που έχετε σας σώζει ακόμα και τη στιγμή που το μυαλό σας μπλοκάρει. Φροντίστε να τακτοποιήστε χωρίς να αγχώνεστε τυπικές εκκρεμότητές σας, ώστε να βάλετε σε ένα δρόμο τα οικονομικά σας που έτσι κι αλλιώς χρειάζονται γενική αναδιοργάνωση. Θα αυξηθεί αισθητά η αισιοδοξία σας με αποτέλεσμα να θέλετε να περάσετε τα όριά σας. Από τη δική σας την πλευρά πρέπει να προσέχετε να μην αναλώνεστε σε αοριστίες και θεωρητικές συζητήσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε πιστοί στη λογική που διακρίνει τη σκέψη σας και ελευθερώστε άφοβα το συναίσθημα που την «ντύνει». Είναι ανάγκη να τηρήσετε κάποιες ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα σε θέματα που θα αφορούν την αμοιβαιότητα των σχέσεών σας. Να θυμάστε πως η ειλικρίνεια είναι προτιμότερη, ενώ οι παραπλανητικές διεργασίες μάλλον θα σας βλάψουν. Η μέρα θα δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στη δική σας συμπεριφορά και λιγότερη στων άλλων και παρόλο που θα αντιμετωπίζετε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, το τελευταίο δεκαήμερο θα αλλάξετε πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα είστε πιο συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους και αρκετά συχνά η συμπεριφορά σας θα επηρεάζεται από τη στάση του προσώπου που θα έχετε κάθε φορά απέναντί σας. Μέλημά σας είναι να τα ψάξετε όλα αυτά και κυρίως να ανακαλύψετε πώς η δική σας στάση αφήνει στους άλλους περιθώρια για παρερμηνείες. Το έχετε βάλει πείσμα να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας και μέσα σε αυτά είναι να ασχοληθείτε με μικροενοχλήσεις που έχετε και παραμελείτε εδώ και καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Νιώθετε τόσο μπερδεμένοι που είστε έτοιμοι να πείτε «ναι» σε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ακόμα και να αποφασίσετε μια κρυφή σχέση. Πριν κάνετε οτιδήποτε αξίζει τον κόπο να ακούσετε την ψυχή σας, γιατί μια τέτοια εμπειρία εκτός του ότι δε σας ταιριάζει, θα σας απογοητεύσει, καθώς θα δείτε μειωμένες τις αντιστάσεις και αντί να πάρετε την ανάσα που θέλετε, θα γίνει μεγαλύτερη η μελαγχολία σας.

ΛΕΩΝ: Δεν πρέπει να δείξετε στον οποιοδήποτε τις αδυναμίες σας, γιατί θα παραμονεύει ο κίνδυνος να τις εκμεταλλευτούν. Εξάλλου, αν καθίσετε και δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία θα ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο νομίζετε απέναντί σας, αλλά απλώς εσείς δεν ακούτε τις απόψεις τους και θέλετε να περάσετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί μην ξεχνάτε πως σε θέματα καρδιάς τίποτα δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 19, θα είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στις σχέσεις σας και επειδή από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε αναζητήστε μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις να κάνετε τις πρώτες αλλαγές. Οι δεσμευμένοι ζητήστε την αποδοχή και τη τρυφερότητα του συντρόφου σας ή βρείτε έναν τρόπο να τη διεκδικήσετε. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ζεστοί με το έτερόν σας ήμισυ και αν προσαρμοστείτε στις καταστάσεις θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό διάλλειμα.

ΖΥΓΟΣ: Είναι σίγουρο πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στην ερωτική σας ζωή και θα μπορέσετε τόσο να βρείτε ισορροπίες και αρμονία με το σύντροφό σας, όσο και καινούρια ερεθίσματα για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αρχίστε να χαμογελάτε και πάλι, γιατί έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα που νιώθατε ένα μαύρο σύννεφο να σκιάζει την καρδιά σας, θα μπορέσετε να δείτε ξανά το μπλε του ουρανού και να αναπνεύσετε ελεύθερα είτε είστε δεσμευμένοι, είτε αδέσμευτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχοληθείτε επιτέλους με την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως οι προοπτικές που έχετε να λάμψετε είναι υπέρ του δέοντος. Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τις πρακτικές σας υποθέσεις. Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτό το μήνα δε θα είναι μία, αλλά πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και ερωτευθείτε. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πρακτικές σας ανάγκες και η πολλή δουλειά που αναλαμβάνετε δε σας επιτρέπουν να έχετε αρκετή προσωπική ζωή. Εάν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο ελέγξτε τα αποθέματα της αντοχής σας. Μην ξεκινήσετε βιαστικά μια καινούρια εργασία απλώς γιατί θα σας ενθουσιάσει, γιατί δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα. Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η προσωπική σας ζωή θα ανήκει στους τομείς που θα σας απασχολήσουν έντονα, καθώς θα είστε σε συνεχή αναζήτηση για κάτι πιο ενδιαφέρον που θα έχει νόημα και ένα σκοπό. Επειδή όμως δε θα σας λείπει το σθένος, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε ότι θα αφορά τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το στενό σας περιβάλλον. Παράλληλα, θα σας αιφνιδιάσουν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα μπορέσετε να τα χειριστείτε καλά, να εναρμονιστείτε με το κλίμα της εποχής και να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αλλά πριν το πράξετε καλό θα ήταν να ακούσετε και τις συμβουλές κάποιων ανθρώπων που γνωρίζουν καλύτερα και που σας έχουν αποδείξει ότι είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Κάντε επαφές και συζητήσεις με άτομα που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα θέματά σας. Ίσως χρειαστούν από μέρος σας να γίνουν περισσότερες προσπάθειες από τις προβλεπόμενες, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε υπομονή και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας.


ΙΧΘΥΣ: Δεν είναι κακό να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη ζωή σας, όμως, σκεφτείτε πρώτα αν αξίζει τον κόπο να κάνετε κάτι τέτοιο και τι θα σας κοστίσει. Δημιουργούνται δυσκολίες και εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια. Δείξτε τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα που διαθέτετε, αποφεύγοντας να φαντάζεται στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και κερδίστε τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ακολουθήστε έξυπνα τα γεγονότα, ώστε να κινηθείτε καλύτερα και να έχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα.