Social Icons

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εστιάστε την προσοχή σας σε μια υπόθεση. Αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος και τολμήστε αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις προσωπικές σας σχέσεις. Μη φανείτε διστακτικοί αν μια φιλική σας σχέση μετατραπεί σε ερωτική.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην επιβαρύνεστε με επιπρόσθετες ευθύνες άλλων, αφού ακόμα δεν έχετε αναλάβει τις δικές σας. Πρέπει να δηλώσετε ξεκάθαρα τα όριά και τους σκοπούς σας απέναντι στα γεγονότα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε ήσυχους τους συνεργάτες σας και μην ανακατεύεστε στα δικά τους θέματα. Θα έχετε και πάλι αρκετή όρεξη για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε.

ΛΕΩΝ: Αυξάνονται οι ευαισθησίες σας και γίνεστε πιο συναισθηματικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Έχετε ανάγκη την παρουσία τους για να νιώσετε καλά και το ίδιο ισχύει και για αυτούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε στην άκρη σενάρια, υιοθετήστε νέες ιδέες και δε θα χάσετε. Ίσως να περιμένετε καιρό να αλλάξει κάτι στη ζωή σας, όμως, τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.

ΖΥΓΟΣ: Στηρίξτε την ψυχολογική σας πλευρά με σωστή επικοινωνία και ανθρώπους που έχουν πείρα και γνώση. Να είστε ειλικρινείς απέναντί τους και να προσέχετε τους ρόλους που παίζετε για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το αίσθημα της δημιουργικότητας θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε μονοπάτια που οδηγούν στην υλοποίηση των στόχων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκμεταλλευτείτε σωστά τις θετικές πλευρές και τα προτερήματά σας και μην κολλάτε σε κάποια ελαττώματα που δυσκολεύουν τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα οδηγηθείτε σε εποικοδομητικές ανακατατάξεις και στην προώθηση μιας γενικής ανανέωσης. Μπορείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο στα πάντα, αρκεί να το τολμήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί η μέρα σε ότι θα αφορά τα οικονομικά σας, ωστόσο η τάση που έχετε κατά καιρούς για έξοδα θα είναι έντονη.


ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε τουλάχιστον να τα ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα πιάσει τόπο και αργότερα θα σας αποδώσει και ποιοτικά και οικονομικά.