Social Icons

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει και γεννιέται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι οιωνοί της συναισθηματικής σας ζωής είναι καλύτεροι, οπότε οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι. Μην κρύβετε το πάθος σας πίσω από αναστολές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρησιμοποιώντας τα συνηθισμένα σας όπλα, όπως τη φυσική σας γλυκύτητα και το χαμόγελό σας, δε θα σας είναι καθόλου δύσκολο να έχετε αρκετές κατακτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βασική προϋπόθεση να παραμείνετε ρομαντικοί και η συμπεριφορά σας να μην είναι απότομη αλλά να παίζει το ρόλο του ρυθμιστή.

ΛΕΩΝ: Ετοιμαστείτε ψυχολογικά καθώς θα πάρετε μια πρώτη δόση του έρωτα που θα σας ικανοποιήσει. Αφήστε τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας ελεύθερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καταπνίξτε το συναίσθημα της ζήλιας για να περάσετε όμορφα και μην είστε καχύποπτοι με τα καινούρια πρόσωπα που εισβάλουν στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Μια νέα γνωριμία που θα κάνετε θα αρχίσει να αναπτύσσετε σε σχέση, δίνοντάς στη ζωή σας κάτι που έλειπε πολύ καιρό από αυτήν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δύσκολες εποχές για εσάς έχουν περάσει και το νέο σκηνικό που διαμορφώνεται στην προσωπική σας ζωή είναι ελπιδοφόρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσφορές που θα έχετε από διάφορα άτομα θα σας τονώσουν τη διάθεση, αλλά θα χρειαστεί να έχετε αυτογνωσία και να τονίζετε μόνο τα καλά σημεία του χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να περάσετε μια όμορφη και ήσυχη μέρα αν φροντίστε να συμμεριστείτε τα προβλήματα του συντρόφου σας και να προσαρμοστείτε σε αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι καιρός να ωριμάσετε και η ερωτική σας πορεία είναι ο πιο σημαντικός τομέας για να πάρετε τα πρώτα μαθήματα αυτογνωσίας.


ΙΧΘΥΣ: Αρκεστείτε σε αυτά που μπορεί να σας δώσει ο σύντροφός σας και μείνετε πιστοί δίπλα του, ξεπερνώντας την τάση σας να θέλετε πολλά και πολλούς.