Social Icons

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Έχετε πολλές δραστηριότητες που δε σας αφήνουν να σταθείτε σε λεπτομέρειες. Οι περιστάσεις θα λειτουργήσουν θετικά και θα πάρετε αποφάσεις ουσιαστικές.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο σύντροφός σας θα ψάχνει τα λάθη του και θα προσαρμόζεται στις νέες καταστάσεις. Κάντε μια καινούρια προσέγγιση στη σχέση σας και απολαύστε τα αποτελέσματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις, πριν οι καταστάσεις πάρουν δυσάρεστη τροπή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι συνεργάτες σας είναι ανοιχτοί για συζητήσεις ουσίας και μπορείτε να ελπίζετε σε θετικές εξελίξεις, αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε δικές σας διεξόδους και να μην αγκιστρώνεστε πάνω τους.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε από το άγχος που έχετε για το πώς θα προλάβετε το χρόνο και συζητήστε. Τα κακώς κείμενα που υπάρχουν, θα επανεξεταστούν είτε το θέλετε, είτε όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δρομολογήστε κάποιες από τις υποθέσεις σας που θα καταλήξουν σε συμφέρον. Η ροή των εξελίξεων θα είναι πιο γρήγορη, γι’ αυτό συντονιστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες διαφορές που υπήρχαν με το σύντροφό σας βρίσκουν τρόπο επίλυσης και ανακωχής. Έχει ένα διαφορετικό τρόπο να δείχνει το ενδιαφέρον του προς εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν πρέπει να αφήνετε να επηρεάζεστε από διακυμάνσεις της συναισθηματικής σας ζωής. Βρείτε χρόνο για να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστο βράδυ με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διώξτε μακριά από εσάς ότι δε σας υπόσχεται τη σιγουριά και την ασφάλεια. Σταματήστε να διατηρείτε μίζερες σχέσεις ή καταστάσεις που δε σας βοηθούν να ανανεωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στηρίξτε όσο μπορείτε αξιόπιστα άτομα που σας αγαπούν και τους έχετε εμπιστοσύνη. Μην μπαίνετε στον πειρασμό να ακούτε λόγια ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει παρασκήνιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν νιώθετε κουρασμένοι από τα πάντα, κάντε τις κίνηση να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας. Όταν βλέπετε πως κάποιες καταστάσεις οδηγούν σε αδιέξοδα δεν υπάρχει λόγος να επενδύετε σε αυτές.


ΙΧΘΥΣ: Από το να τα βάζετε με τους πάντες συμβιβαστείτε σε οικογενειακά θέματα που σας επηρεάζουν. Χαρείτε ότι σας δίνει απλόχερα η ζωή και μη ζητάτε όλα να γίνονται χαλί στα πόδια σας.